5


Translate

8 Μαρ 2020

Κάλυμνος: Σκόρπισε ρίγη συγκίνησης το άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς..ΒΙΝΤΕΟ...(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ).....

Mεγαλειώδης, εντυπωσιακή και συγκινητική η παρέλαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στην Κάλυμνο,  στα πλαίσια του εορτασμού για την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.
 Μία παρέλαση που είχε απ’ όλα.
Άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, διέλευση ζεύγους μαχητικών σκαφών της ΠΑ, Στρατιωτικά τμήματα με κληρωτούς και Εθνοφύλακες, Τμήματα της Ακαδημίας  Εμπορικού ναυτικού Καλύμνου, μαθητιώσα νεολαία Α’- Β΄Βαθμιας Εκπαίδευση, τα αθλητικά σωματεία του νησιού, οι πρόσκοποι ,το Λύκειο Ελληνίδων, Ερυθροσταυρίτες, Τμήμα Σωματείου από Μακεδονία.
Επίσης η Δημοτική Φιλαρμονική με τον Αρχιμουσικό Νικόλαο Μαμάκα και τα δεκάδες μέλη της, παλιά και νέα που με τα εμβατήρια που παιάνισαν καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης δημιούργησαν μία ξεχωριστή και εορταστική ατμόσφαιρα.
Το άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού και καταχειροκροτήθηκε στο πέρασμα του.
Το πέρασμα του συνδυάσθηκε με τη διέλευση ζεύγους μαχητικών σκαφών πάνω από το χώρο της παρέλασης ,ενώ δεν έλειψε και η ρίψη δυναμιτών. Μάλιστα κάποιοι έραναν και με ροδοπέταλα τους εύζωνες.
.
πηγη  kalymnos-new

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου