5


Translate

5 Ιουν 2020

Bαλσαμωμένες μούμιες

Σύντομα, στην ευρωπαική ενωμένη δημοκρατία, θα μπορείτε να ψηφίσετε τους Βέλγους, τους Γάλλους και τους Ιταλούς πολιτικούς αλλά θα δεν θα τους γνωρίζετε. Θα μπορείτε όμως, γιατί είστε ευρωπεη πολίτες. Θα λαμβάνουν αποφάσεις για εσάς σχετικά με τα ελληνικά ζητήματα,
την εφορία, τα οικονομικά, τα κρατικά έξοδα, την σύνταξη και την άμυνα της χώρας μας. Τα κόμματα των δικών μας παιδιών τόσα χρόνια εργάζονταν δυναμικά, οι ελληνόφωνες μούμιες φρόντισαν να ξεπουλήσουν τα πάντα, ακόμη δεν γνωρίζει ο έλληνας ποιες είναι οι πραγματικές συμφωνίες που έχουν κλείσει για το μέλλον της χώρας. Τα δις θα τρέχουν μέσα από τα ηλεκτρονικά εκτυπωτήρια και τα γκοίμ θα συνεχισουν να πιστεύουν ότι ο γουρλωμάτης μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση διοικούν την χώρα. 

Οι επαγγελματίες πολιτικοί (στη βουλή) θα πληρώνονται γερά και με φρέσκα ηλεκτρονικά χιλιάρικα για να σας φυλάνε μπας και κάνενετ καμιά μαλακία και ενταχθείτε με τα ελληνικά συμφέροντα και γυρίσετε τις πλάτες στα ευρωπαικά. Οι βαλσαμωμένες μούμιες θα μαζεύουν ευρωπαικά και δίκαια όλα σας τα λεφτουδάκια, ηλεκτρονικά, εικονικά ή και χρωματιστά αν τους βολεύει...γιατί τους ενδιαφέρει πολύ το οικονομικό μελλόδραμα σας, και στο μέλλον. 

Σύμφωνα με τις βαλσαμωμένες πολιτικές μούμιες και τις ομάδες λόμπι ο μέσος πολίτης δεν θα μπορεί να καταλάβει ότι το μέλλον του βρίσκεται μόνο στην Ευρώπη. Το μέλλον του μαζί με την ιδιοκτησία, το σπιτάκι του, τη σύνταξή του και την ευρωπαική φορολογία του που θα μαζεύετε και θα παραχωρείται από την «ευρωπαϊκή ενότητα». 

Η μοναδική επιλογή που θα έχουν οι πολίτες οδηγεί μόνο σε οικονομική αυτοκτονία γιατί θα πρέπει να κρατήσουν με χέρια και πόδια το ευρώ, το οποίο είναι χρήσιμο για το ευρώ, αλλά διασφαλίζει ότι θα υπάρχει μεταφορά εξουσίας και χρημάτων σε ένα κεντρικό όργανο (το ESM, Ενιαίο Ταμείο Εξυγίανσης κ.λπ.) για να φέρουν όλες τις χώρες στην οικονομική άβυσσο." Έτσι θα ελέγχονται όλες δίκαια και δημοκρατικά...

Καλές εκλογές να έχουμε με τις βαλσαμωμένες μούμιες, η "θεία Άνγκελα" στο Βερολίνο θα αποφασίσει αν θα έχουμε τουρκικές βάσεις μέσα στο Αιγαίο για να μας προστατεύουν για την ειρήνη και την ασφάλια της περιοχής, και όχι ο γουρλωμάτης ή ο ψυχασθενής  Άξελ Χαβαναγκίλας.
KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου