5


Translate

4 Ιουν 2020

ΑΡΚΕΤΑ !Συνέδριο Πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων το Σεπτέμβριο . Ήρθε η ώρα !

Δε χρειάζεται να σου πω το γιατί ; Το ξέρεις , το νιώθεις το καταλαβαίνεις . Πάντα βαθιά μέσα σου ΤΟΥΤΟ περίμενες
Δε σε ξέρω μα , σε γνωρίζω από την απαρχή του Ελληνισμού , δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτα , μα περιέργως κάνουμε τις ίδιες κινήσεις την πλέον κατάλληλη ώρα .
Με απόφαση του Διοικητή της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ δρομολογείται η συνεύρεση ΟΛΩΝ των Πατριωτικών  δυνάμεων είτε πρόκειται  για άτομα , είτε για κόμματα , κινήματα και ομάδες .

Ωστόσο , η ταυτότητα των μελών της Ομάδας  θα συνεχίσει να παραμένει μυστική .Κανείς εξ ημών δε θα παρίσταται στην 3μερη αυτή συνεύρεση ούτε πρόκειται  να αξιώσει τίποτα από αυτήν .

Η Αποστολή μας είναι πέρα και πάνω απ όλα αυτά !

Στη συνεύρεση αυτή δε θα υπάρχουν Αρχηγοί , δε να υπάρχουν πρωτοπόροι ούτε διεκδικητές . Θα υπάρχει μόνο η ζωτικής πλέον σημασίας ανάγκη να κατατεθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η καθαρή και Ειλικρινής Αγάπη για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό στην  πλέον μεγαλύτερη συγκέντρωσή της .Μια αγάπη  δυνατότερη και ανώτερη από κάθε προσωπικό ή ομαδικό συμφέρον και επιδίωξη.

Αυτή είναι και η συνταγή που υλοποιεί την ανάγκη να επισημοποιηθεί το ΠΛΑΙΣΙΟ δράσης .

Καλή δύναμη σ όλους .

Υ.γ 1-ΑΝΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ για να επισπευσθούν οι διαδικασίες , να πέσουν όλες  οι μάσκες , να φανεί η αδυναμία τους  , να αποκαλυφθούν οι προδοσίες  και οι μεθοδεύσεις σε βάρος της χώρας . Ενεργό θα παραμείνει μόνον ,το «Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »( I.S.C.S.C )

Υγ 2- Ωστόσο , οποιαδήποτε δράση που θα υποσκάψει ή θα θέλει να ακυρώσει αυτή τη μάζωξη , θα καταπνίγεται εν τη γένεσή της .

Εν Αθήναι σήμερα 4η Ιουνίου 2020  
ο Ά Υποδιοικητής της
ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
πηγη ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου