5


Translate

13 Ιουν 2020

Κορωνοϊός: Σφράγισαν και το μαγαζί με τις ημίγυμνες χορεύτριες (Φωτο)

Δείτε σε ποια άλλα γνωστά μπαρ μπήκε λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στο πλαίσιο ελέγχων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού
Στο στόχαστρο των κλιμακίων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης
και της ΕΛ.ΑΣ είχε μπει το μπαρ-εστιατοριο Bokan στο Γκάζι, όπου οι υπεύθυνοι της επιχείρησης διοργάνωναν πάρτι με ημίγυμνες καλλίγραμμες χορεύτριες με αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός, όπως διαπιστώθηκε και από τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβαζαν οι ιδιοκτήτες του στη σελίδα τους στο Facebook που λειτουργούσαν ως κράχτης για να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο. Ως αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσουν την αντίδραση άλλων καταστηματαρχών που τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊο όμως έβλεπαν παράλληλα πως έπεφταν θύματα αθέμιτου ανταγωνισμού.
Τα κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου που προχώρησαν σε σαρωτικούς ελέγχους επέβαλαν πρόστιμα ύψους 15.000 ευρώ και λουκέτα, στα εξής μαγαζιά: Bar Hostel επί της οδού Τριπτολέμου 46, Αθήνα, Γκάζι Ελληνική Ψυχαγωγία Α.Ε επί της οδού Περσεφόνης 37, Red Snack επί της Τριπτολέμου 50 και Piraeus King George επί της λεωφόρου Βας. Γεωργίου στον Πειραιά.



xoreftries_2


Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα «σφραγίζονται άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.



xoreftries_3
xoreftries_4.
πηγη protothema.gr
μονταζ teo     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου