5


Translate

24 Ιουν 2020

Για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός - Αυτούς ξεκινά ο Μαρτίνς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:30) τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλει μόνο νίκη για να πάρει εκείνος την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι για την πρόκριση, αλλά πρέπει να ανατρέψουν
το εις βάρος τους 3-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, εκεί όπου βρέθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο να προηγούνται με 2-0 και εν τέλει ηττήθηκαν.
Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα μία ανατροπή σε διπλούς αγώνες τη φετινή σεζόν, μετά από εκείνη την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, αφού στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί στο Καραϊσκάκη με 1-0 και τελικά πέρασε στην παράταση με 2-1.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηανϊκό, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Βαλμπουενά στην αποστολή.
Τερματοφύλακας θα είναι ο Σα και η τετράδα μπροστά του θα αποτελείται από τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα.
Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα αγωνιστούν στο κέντρο, ενώ ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Μοναδικές αλλαγές θα είναι στα άκρα με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς να παίρνουν τη θέση των Φορτούνη και Λοβέρα που αγωνίστηκαν την Κυριακή στο ματς με τους πράσινους.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής και Χασάν.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου