5


Translate

28 Ιουλ 2020

Δίδυμες αδερφές θέλουν να μείνουν μαζί έγκυες και από... τον ίδιο άνδρα (Φωτο)

Δεν έχουν χωριστεί στιγμή, από τη γέννησή τους και σε όλη τη διάρκεια της 34χρονης ζωής τους. παραμένουν η μία δίπλα στην άλλη. Η Άννα και η Λούσι από το Περθ της Αυστραλίας ζουν τα πάντα μαζί και είναι αχώριστες. Τώρα μοιράζονται το όνειρο να αποκτήσουν παιδί, αλλά θέλουν να μείνουν έγκυες
ταυτόχρονα από τον κοινό σύντροφό τους. Η Άννα και η Λούσι ΝτεΣινκ τρώνε μαζί, κοιμούνται μαζί, πάνε τουαλέτα την ίδια στιγμή, κάνουν ντους μαζί, βάφονται μαζί, πεινάνε μαζί, διψάνε μαζί και μοιράζονται το κρεβάτι τους με τον ίδιο σύντροφο εδώ και εννέα χρόνια, Μπεν Μπερν.
Οι αδερφές που θεωρούνται οι πιο όμοιες δίδυμες του κόσμου εμφανίστηκαν σε πρωινή εκπομπή και είπαν ότι θα παγώσουν τα ωάριά τους την ίδια στιγμή και θα προσπαθήσουν να συλλάβουν παιδί μέσω εξωσωματικής, επειδή θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της εγκυμοσύνης μαζί. "Θέλουν να βιώσουμε τα πάντα στη ζωή μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί, θα γεράσουμε μαζί, έτσι θα γίνει" είπε η Λούσι ενώ η Άννα συνέχισε: "Θα κάνουμε εξωσωματική, θα παγώσουμε τα ωάριά μας την ίδια στιγμή. Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά θέλουμε να το κάνουμε μαζί. Θα είναι πρόκληση, αλλά τα πάντα στη ζωή μας είναι πρόκληση. Θέλουμε να είμαστε μαζί όλη την ώρα".
Όσο για το αν η μία αποκτήσει γιο και η άλλη κόρη οι δύο αδερφές σημείωσαν: "Αρκεί να είναι χαρούμενα και υγιή. Απλώς θέλουμε να περάσουμε μαζί την εγκυμοσύνη. Όσο το παιδί είναι χαρούμενο και υγιές αυτό έχει σημασία". Οι 34χρονες ζουν με τον σύντροφό τους Μπεν και τη μητέρα τους και μοιράζονται το κρεβάτι με τον σύντροφό τους, ο οποίος τις ξεχώριζε από την πρώτη μέρα ενώ οι προηγούμενοι σύντροφοι προσπάθησαν να τις χωρίσουν. Ο Μπεν αποδέχεται τον δεσμό τους και τη σύνδεσή τους. "Η μαμά μας δεν μας ξεχωρίζει, ενώ ο Μπεν τα καταφέρνει από την πρώτη μέρα, ακόμη και από το τηλέφωνο. Το πρώτο βράδυ που τον συναντήσαμε τον φιλήσαμε, και οι δύο. Στο παρελθόν είχαμε ξεχωριστούς φίλους και δεν αντιλαμβάνονταν τον δεσμό μας. Αλλά ο Μπεν μας αποδέχεται όπως είμαστε και όλα είναι ισότιμα".Σημειώνουν όταν αν φιλήσει τη μία μετά φιλά αμέσως και την άλλη, και δεν της διακρίνει, ενώ παίρνει διπλή αγάπη.
πηγη press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου