5


Translate

28 Ιουλ 2020

ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑΓΗ από τον Μπακογιάννη! ΑΡΧΙΣΕ να ξηλώνεται ο Περίπατος της Αρπαχτής...

Θα ήθελα να τρολάρω, αλλά για κάποιο λόγο δεν έχω καθόλου διάθεση. Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η απόφαση του κ. Μπακογιάννη να δώσει μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας της Πανεπιστημίου για Ι.Χ.
Ο κ. Μπακογιάννης βέβαια δεν δικαιούται ούτε συγχαρητήρια ούτε τίποτα.
Με μια πελώρια συγνώμη προς τους κατοίκους και τους χρήστες της πόλης θα έπρεπε να συνοδεύσει την απόφαση αυτή. Σε όλους όσους έχουν ταλαιπωρηθεί όλο αυτό το διάστημα που ο δήμαρχος πειραματίζεται χωρίς σοβαρές επιστημονικές μελετες πάνω στην πλάτη μας και την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογία μας λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της.

Ο Περίπατος της Αρπαχτής άρχισε να ξηλώνεται. Και αποδεικνύεται περίτρανα ότι ήταν βαθιά συντηρητική και πατροναριστική η θεωρία του «όλα, καλά ή κακά συνηθίζονται», θα μάθουν και οι Αθηναίοι στο να μην υπάρχει κάθοδος στην πόλη...
Κάτι μου λέει ότι θα βγει αύριο και θα αρχίσει να βλογάει τα γένια του με το επιχείρημα «ποσο συζητήσιμος είμαι και δεν έχω και πρόβλημα να κάνω πίσω».
Τα σημαντικά βέβαια είναι άλλα, με μια λωρίδα της Πανεπιστημίου δεν θα ξεπλυθεί ούτε το σκανδαλώδες κόστος που έχει ήδη διαφανεί ούτε η διαμόρφωση της πόλης χωρίς να λαμβάνει υπόψη τη γνώμη τους και να συμπεριλαμβάνει τους κατοίκους και εργαζόμενους της πόλης και τους χρήστες της.
  Effie Parissi μονταζ  teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου