5


Translate

9 Αυγ 2020

“ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ” – ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ…ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία που έφτασε πριν λίγο στο site
Καταγγέλω και προκαλώ οποιονδήποτε πιστεύει ότι λέω ψέματα τα εξής:
Η ευθύνη για την μη έγκυρη ειδοποίηση των κατοίκων που επλήγησαν από την καταστροφική υδάτινη λίμνη ,είναι της εν τω νυκτός κοιμωμένης κρατικής μηχανής ,και του Υπουργού Χαρδαλιά!
Συγκεκριμένα μέρες πριν μετεωρολογικό σάιτ από την Θεσσαλονίκη,το meteology.gr είχε προειδοποιήσει ότι το παγκόσμιο προγνωστικό σύστημα GFS δίνει με ακρίβεια εκατοντάδων μόνο μέτρων την καταστροφή που έγινε από την υδάτινη λίμνη στην Εύβοια!
Ο κρατικός μηχανισμός έγκαιρης πριγνισεως ήταν διακοπές ,και δεν πήραν είδηση σε καμία περίπτωση το κακό που ήρθε!
Ευθύνη για όλο αυτό ,φέρει ο υπουργός πολιτικής προστασίας κύριος Χαρδαλιάς ,που τον τελευταίο καιρό ασχολείται μόνο με τις μάσκες για την cοvid-19!
Ως περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης ,πάντα λαμβάνω ειδοποιήσεις από το συγκεκριμένο σάιτ ,και έχω το καθηκον να τις μεταφέρω στην πολιτική προστασία Κρήτης ,για να πράξει τα δέοντα!
Όπως βλέπετε λοιπόν στις φωτογραφίες ,το gfs βλέπουν παγκοσμίως το κακό που έρχεται,αλλά και ο προγνώστης Φωκίων Χορινος ,μιλάει ξεκάθαρα για καταστροφή!
Το υπουργείο δεν ήξερε τίποτα και δεν ενημερώθηκε ποτέ ο κόσμος!
Τα στοιχεία είναι ατράνταχτα!
1.
πηγη makeleio.gr
μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου