5


Translate

10 Αυγ 2020

ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΣΕΡΙΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΕΦΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ; “ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΑΨΟΓΑ”, ΛΕΕΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Η ανθρώπινη ζωή μετριέται από τον κ. Χαρδαλιά με το… κιλό αν κρίνουμε από τις ατυχέστατες δηλώσεις που έκανε πριν λίγο με αφορμή την εθνική τραγωδία στην Εύβοια.
“Το 112 δεν είναι «διά πάσαν νόσον», αν το είχαμε ενεργοποιήσει θα είχαμε εκατόμβη νεκρών” είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αφήνοντας άφωνο το Πανελλήνιο.

Δηλαδή πέντε νεκροί συμπολίτες μας μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος 8  μηνών δεν είναι αρκετές απώλειες; Αποτελούν παράπλευρες απώλειες;; Αυτό ο υφυπουργός μπορεί να το αναφέρει ενώπιων των συγγενών των νεκρών; Δηλαδή καλύτερα πέντε νεκροί παρά εκατό;; Τι εννοεί ο τύπος;
Επίσης, δήλωσε το εξής:
«Όλα γίνανε πολλά ξαφνικά αλλά ο μηχανισμός δεν αιφνιδιάστηκε. Από την πρώτη στιγμή η Πολιτική Προστασία συνεργάστηκε με τους Δημάρχους και τους τοπικούς φορείς για να αποφευχθούν τα χειρότερα”.
Δηλαδή αν δεν ήταν αυτό που συνέβη το… “χειρότερα”, τί άλλο έπρεπε να γίνει για να συγκινηθεί ο κ. Χαρδαλιάς; Να βυθιζόταν όλη η Εύβοια;
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αυτό που συμβαίνει στην Εύβοια είναι η “Μάνδρα της ΝΔ” και ο Χαρδαλιάς σαν άλλη Δούρου δουλεύει τον κοσμάκη κατάμουτρα. Η Πολιτική Προστασία ήταν άφαντη και μόνο μετά την εμφάνιση των πέντε φέρετρων, ο σερίφης εμφανίστηκε και όχι μόνο αυτό, αλλά πούλησε τρέλα.
Ευχόμαστε να υπάρξει και σε αυτή την περίπτωση παρέμβαση εισαγγελέα όπως έγινε στις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας και στην εθνική καταστροφή στο Μάτι.
πηγη makeleio.gr
 μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου