5


Translate

2 Αυγ 2020

Όχι πια ΗΣΑΠ, μόνο λιμουζίνες....Πού πάνε και τα βρίσκουν τέτοια τεφαρίκια…

Αν είναι δυνατόν να στριμώχνεστε σε μέσα μαζικής μεταφοράς αντί να χρησιμοποιείτε τις χλιδάτες λιμουζινάρες σας! 
Όλη η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε μία υπουργική απόφαση. Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (26 Ιουλίου 2020, αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 47421) μια απόφαση με φαρδιά πλατιά την τζίφρα Καραμανλή τζούνιορ, ο οποίος είναι, καθώς λένε,
υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Η απόφαση αναφέρει ότι, αν επιβιβαστείς ως… υπεράριθμος σε μέσο μαζικής μεταφοράς, θα φας πρόστιμο!
Διαβάστε τι προβλέπει και θαυμάστε:
«Μέγιστος αριθμός επιβατών στις μετακινήσεις με λεωφορεία δημόσιας ή ιδιωτικής χρήσης, καθώς και στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις:
1. Σε όλα τα λεωφορεία δημόσιας χρήσης (λεωφορεία αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ ή ΚΤΕΛ Α.Ε., λεωφορεία μεμονωμένων αυτοκινητιστών άγονων γραμμών, τουριστικά λεωφορεία και ειδικά τουριστικά λεωφορεία περιήγησης πόλεων ανοικτού ή κλειστού τύπου), σε λεωφορεία ιδιωτικής χρήσης, καθώς και στα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας, στα λεωφορεία αρμοδιότητας ΟΑΣΑ Α.Ε. και ΟΑΣΘ Α.Ε., στα μέσα σταθερής τροχιάς αρμοδιότητας ΣΤΑΣΥ Α.Ε., όπως επίσης στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις, επιτρέπεται η μεταφορά επιβατών μέχρι πλήρωσης ποσοστού εξήντα πέντε (65%) του προβλεπόμενου μέγιστου αριθμού μεταφερόμενων επιβατών ανά όχημα/συρμό.
2. Για κάθε παράβαση των διατάξεων του παρόντος επιβάλλεται σε κάθε επιβάτη πέραν του ποσοστού της παρ. 1, καθώς και στον οδηγό του οχήματος/συρμού, με αιτιολογημένη πράξη της αρμόδιας Αρχής, διοικητικό πρόστιμο εκατόν πενήντα (150) ευρώ».
Δηλαδή η κυβερνησάρα με τους άριστους, που δούλεψαν σκληρά στη ζωή τους, πιάνουν την πέτρα, τη στύβουν και βγάζει κοκτέιλ μαργαρίτα, αποφάσισε ότι θέλει τους επιβάτες εκπαιδευμένους σαν τον Σβαρτσενέγκερ στην ταινία «Ο Εξολοθρευτής». Να έχουν μετρήσει πόσοι βρίσκονται στο μέσο μαζικής μεταφοράς προτού επιβιβαστούν οι ίδιοι, να έχουν υπολογίσει πόσοι χωράνε στο βαγόνι του τρένου ή στο λεωφορείο, να υπολογίζουν ποσοστό πληρότητας και ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ μέσα ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ!
Με τέτοιους επιβάτες, μάγκα μου, όχι μόνο τους Τούρκους θα νικήσουμε, αλλά και Αμερικανούς και Κινέζους και Ρώσους και χίλιες αρμάδες με εξωγήινους που θα έρθουν καταπάνω μας, για να αρπάξουν πολιτικά ταλέντα σαν τον Καραμανλή τζούνιορ και να τα χρησιμοποιήσουν για τη διοίκηση γαλαξιακών αυτοκρατοριών.
Πού πάνε και τα βρίσκουν τέτοια τεφαρίκια…
 Από τον Παναγιώτη Λιάκο
«δημοκρατία»
πηγη olympia.gr
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου