5


Translate

4 Αυγ 2020

Άνοδος της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά την Τρίτη

Εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα ανέβει και κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αγγίξει τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις
 
Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά και τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 33 με 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 36 με 37 , στις Κυκλάδες τους 32 και στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη τους 34 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αίθριος καιρός
 
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα
 
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
πηγη deltiokairou.gr
   μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου