5


Translate

1 Αυγ 2020

Χαρδαλιά ..Πόσο ηλίθιους περνάτε τους Ελληνες? (Βιντεο)

To πιόνι της Νεας Ταξης βγήκε για μια ακόμη παράσταση τρέλλας..
Ο οπαδός της μείωσης πληθυσμού φτοχωποίησης κατ εντολή της δήθεν 
Ελληνικής Κυβέρνησης και με ολα τα λοιμοξιολογάκια  που τα φόρτωσαν με σάκους χρημα  οι Φαρμακοβιομηχανίες ανεβάζουν
τα κρούσματα σαν και αυτα στη Λάρισα που αρχικά τους εβγαζαν θετικούς και σε Μοριακό ελεγχο βγηκαν αρνητικοί…Ποιος σας εμπιστευται πια?
Ετοιμάζοναι για αφαίρεση Δημοκρατικών δικαιωμάτων και σφίξιμο του Ελληνα με την μαιμου Πανδημία.Αρχισαν τις εμφανίσεις τους και τις απαγορεύσεις..Θελουν το ΦΙΜΩΤΡΟ να το φορέσουν οι Ελληνες ακομη και σε εξωτερικούς χωρους περαν των κλειστών!!
Χαρδαλιά και ολα τα ΨΥΧΟΠΑΘΗ της δηθεν Ελληνικής  Κυβέρνησης που εκτελει ΕΝΤΟΛΕΣ για πόσο ηλίθιους περνάς τους πολίτες…Δεν απευθυνόμαστε στα ΠΡΟΒΑΤΑ και τους ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ & ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ…Χαρδαλιά εισαι ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ !!! Βγήκες στην πληρωμένη Τηλεόραση μόνος σου φορώντας μάσκα για να σπείρεις το Φόβο στους πολίτες.
Πτωχεύσατε τους Ελληνες κλεισατε τα πάντα και συνεχίζεται την διαλυση της Οικονομίας και των λιγων επιχειρήσεων που εμειναν ορθιες.
Δωσε απογορεύσεις δωσε μασκα παντού δώστε Τοπικά Λοκ Νταουν ΚΟΨΤΕ τα ολα την επικοινωνία την Κοινωνικότητα τις επαφές τις πολιτιστικές εκδηλώσεις καντε τους πολίτες ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ σας για να δεχθούν τον εμβολιασμο.Για να πεθανετε το 70% του πληθυσμού.Γιατι σύμφωνα με τους εντολείς σας αυτο κάνετε .Προετοιμάζεται την Δολοφονία των πολιτων..
Δεν εχετε τα ΠΑΠΑΡΙΑ να αντισταθείτε σται ΨΥΧΟΠΑΘΗ παρανοικά δίποδα της μείωσης πληθυσμού..Θα σας ΣΑΠΙΣΕΙ ο κόσμος που θα ξεσηκωθεί με τις συνεχόμενες Παπαριές σας..Ποσο νομίζετε ακομη οτι θα πουλάτε το Παραμυθι σας?
ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ!!!! ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ..ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ..ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ!!!
Ουτε στο ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ δεν φορούσαν μάσκα και τωρα χώρεσε και η μύτη του!!! Για να μην κολήσει απο το Μικρόφωνο !!
Δειτε τι εγινε στην Ιταλική Βουλή.Ξεσκεπάστηκαν τα σχέδια σας και αποκαλύπτεται παντού το ΨΕΜΑ και η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ του Κοροιδοιού…Το 93.6% που πέθαναν στην Ιταλία ηταν απο αλλες αιτίες ..ΧΑΡΔΑΛΙΑ καντε λιγα ακομη και μετα τρέξτε ολοι να κρυφτείτε …και να δούμε ποσοι θα γλυτώσετε απο τον ΙΟ της απάτης σας για την Μαιμου Πανδημία..
.
πηγη amazonios.net
μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου