5


Translate

13 Αυγ 2020

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ…ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Ενώ αυτές τις μέρες κυριολεκτικά το Αιγαίο και η ανατολική Μεσόγειο φέρονται από την τουρκική προκλητικότητα και κάθε λίγο και λιγάκι φτάνουμε στο χείλος θερμής σύγκρουσης, κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Vatan, παραπονιούνται σε τουρκικά ΜΜΕ γιατί φέτος δεν εμφανίστηκαν
Τούρκοι τουρίστες, ειδικά στα νησιά που αποτελούσαν, όπως υποστηρίζεται, ένα κύριο έσοδο τους.
Συγκεκριμένα όπως δηλώσαν το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Demirören Haber Ajansı’na (DHA), επιχειρηματίες από την Αλεξανδρούπολη, (Atinave taverna), όπως επίσης και από τα νησιά Simi, Leros, Patmos, Hios, Samos γκρινιάζουν γιατί δεν έχουν φέτος Τούρκους τουρίστες.
Όπως ανέφερε ο επιχειρήματος Vangelis Kotsis από την Αλεξανδρούπολη, φέτος μια με τον Covid τώρα με την ελληνοτουρκική κρίση, έχουν βουλιάξει πολλές ελληνικές επιχρίσεις.
Ένας άλλος επιχειρηματίας επί 21 χρόνια στον χώρο της εστίασης, ο Dimitris Goulis, ιδιοκτήτης του ρεστοράν Loukoulos, οι Τούρκοι τουρίστες ήταν οι καλύτεροι πελάτες μας τώρα δεν έχουν φάνει και αυτό για μας είναι καταστροφή.
Εμείς τι να πούμε! Άραγε όλοι αυτοί έχουν συνειδητοποιήσει ότι αύριο αν πάμε έτσι θα τους κρεμάσουν την…τουρκική σημαία στα καταστήματα τους ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Yunan işletmeciler

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου