5


Translate

26 Δεκ 2020

Καταστροφή του δεύτερου μεγαλύτερου εργοστασίου σε παραγωγή υδροξυχλωροκίνης. Τυχαίο; Δε νομίζω. (Βιντεο)

Λοιπόν, το 2020 αρνείται να βγεί χωρίς κτύπημα.
Κυριολεκτικά.
Μια «ανεξήγητη» έκρηξη μόλις κατέστρεψε το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο πρώτων υλών υδροξυχλωροκίνης στον κόσμο.
Τα υλικά από αυτό το εργοστάσιο είναι απαραίτητα για την κατασκευή HCQ… και τώρα, το εργοστάσιο έχει καταστραφεί εντελώς.
Αυτές οι ειδήσεις έρχονται λίγες μόνο ημέρες μετά την αργή διανομή του εμβολίου COVID-19 σε ολόκληρη τη χώρα.
Το HCQ ήταν υπό διαμάχη νωρίτερα το έτος, όταν ο Πρόεδρος Τραμπ επαίνεσε τα ύποπτα οφέλη του.
Πολλοί γιατροί και ερευνητές έχουν ακόμη καταγράψει την υπεράσπιση του HCQ.
Ωστόσο, φάνηκε να υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια να μειωθεί η αποτελεσματικότητα του HCQ.
Και τώρα, μια ανεξήγητη έκρηξη κατέστρεψε ένα εργοστάσιο που είναι απαραίτητο για τη δημιουργία υδροξυχλωροκίνης.
Σοβαρά.
Ποιες είναι οι πιθανότητες αυτού;
Δεν υπάρχουν δημόσιες αναφορές για προηγούμενα συμβάντα ή ζητήματα ασφάλειας στο εργοστάσιο.
Αυτή η «ανεξήγητη» έκρηξη προκάλεσε όλους εκτός επιφυλακής.
Φυσικά, τα mainstream media αρνούνται να καλύψουν την ιστορία.
Ευτυχώς, οι άνθρωποι στο American Thinker έχουν μερικές ενδιαφέρουσες σκέψεις:
Προετοιμαστείτε για προμήθειες για να σφίξετε για τη φθηνή, αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή για λοίμωξη Covid-19 πρώιμου σταδίου, υδροξυχλωροκίνη (HCQ). Ακριβώς όπως το ιατρικό ίδρυμα στις ΗΠΑ χαλαρώνει την παράλογη και θανατηφόρα καταστολή του του φτηνού, γενόσημου φαρμάκου, μετά την έγκριση του Προέδρου Τραμπ από την αρχή της πανδημίας, η συνεχιζόμενη διαθεσιμότητα του HCQ μπορεί να υποφέρει. Η δεύτερη μεγαλύτερη φαρμακευτική εγκατάσταση στον κόσμο που παράγει τους προδρόμους του HCQ έχει καταστραφεί από έκρηξη και πυρκαγιά.
[…]
Μια μεταγενέστερη έκθεση δείχνει ότι ένας από τους τραυματίες εργαζόμενους, ένας φιλοξενούμενος εργαζόμενος που υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού πάνω από το 90% του σώματός του, πέθανε. Η έκρηξη ξέσπασε γύρω στο μεσημέρι και πυροδότησε επακόλουθες εκρήξεις σε πτητικές ουσίες κοντά.
Οι Taipei Times αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της εταιρείας δηλώνουν, «… θα χρειαστούν τουλάχιστον έξι μήνες για την ανοικοδόμηση του εργοστασίου, καθώς οι περισσότερες γραμμές παραγωγής υπέστησαν ζημιές από την πυρκαγιά…».
[…]
Η αιτία της πυρκαγιάς βρίσκεται υπό διερεύνηση. Δεδομένου του εκρηκτικού χαρακτήρα ορισμένων συστατικών, μπορεί να υπάρχει μια απολύτως αθώα εξήγηση για τη φωτιά. Αλλά μια εξάμηνη καθυστέρηση στην επανάληψη της παραγωγής μπορεί να καθυστερήσει τις προμήθειες HCQ σε ασθενείς Covid-19 πρώιμου σταδίου, οι οποίοι διαφορετικά θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την ταλαιπωρία τους με αυτό, σε συνδυασμό με ψευδάργυρο και ένα αντιβιοτικό όπως η αζιθρομυκίνη.
Έχω πάει στο Taoyuan και επισκέφτηκα βιομηχανικές εγκαταστάσεις εκεί. Βρίσκεται πολύ κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taipei Taoyuan, το σημαντικότερο διεθνές αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την Ταϊπέι και την Ταϊβάν, καθώς και στο Επιστημονικό Πάρκο Hsinchu, μια υψηλής τεχνολογίας Μέκα, που στεγάζει πάνω από 400 εταιρείες. Αυτή η περιοχή είναι πολύ εξελιγμένη και ευημερούσα και διαθέτει σιδηροδρομικό σταθμό με σφαίρα που τον συνδέει με το κέντρο της Ταϊπέι σε περίπου μισή ώρα ταξιδιού. Δεν είναι καθόλου σε βάθος τρίτου κόσμου. το αντίθετο.
Δεδομένου ότι το εμβόλιο COVID-19 έχει περιορισμένη προσφορά, η ζήτηση για HCQ αναμενόταν από ορισμένους ανθρώπους να αυξηθεί.
Τώρα, φαίνεται ότι η ικανότητα παραγωγής HCQ θα παρεμποδιστεί ΔΙΑΦΟΡΑ λόγω αυτής της ανεξήγητης έκρηξης.
 
 
Αν και τα ΜΜΕ μας αρνούνται να καλύψουν την ιστορία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ταϊβάν δίνουν αυτήν την τεράστια κάλυψη στον Τύπο.
Σύμφωνα με την Taiwan English News :
Μια έκρηξη σε ένα φαρμακευτικό εργοστάσιο στην πόλη Taoyuan άφησε δύο τραυματίες και προκάλεσε πυρκαγιά νωρίς το απόγευμα, 20 Δεκεμβρίου.
Άνθρωποι ως την περιοχή Tamsui της Νέας Ταϊπέι ανέφεραν ότι άκουσαν τη μαζική έκρηξη λίγο μετά το μεσημέρι. Αμέσως μετά την έκρηξη, ο παχύς μαύρος καπνός μπορούσε να φανεί να ξεχειλίζει από το εργοστάσιο της SCI Pharmtech.
Οι πυροσβέστες που ανταποκρίθηκαν στη φωτιά βρήκαν δύο άτομα τραυματισμένα. Ένας 30χρονος ξένος μετανάστης εργαζόμενος υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 80% -90% του σώματός του και περιγράφεται ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένας άντρας 40 ετών υπέστη έγκαυμα στο ένα χέρι. Και οι δύο άνδρες στάλθηκαν στο νοσοκομείο Chang Gung Memorial για θεραπεία.
Ενώ το εργοστάσιο βρίσκεται κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taipei Taoyuan, οι εργασίες στο αεροδρόμιο δεν επηρεάστηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο United Daily News και στο ET Today.
Το πυροσβεστικό τμήμα της πόλης Taoyuan έστειλε 76 άτομα, 28 συσκευές πυρκαγιάς και 2 ασθενοφόρα στη σκηνή της πυρκαγιάς.
Η αιτία της έκρηξης βρίσκεται υπό διερεύνηση.
Η Liberty Times ανέφερε ότι το εργοστάσιο παράγει API υδροξυχλωροκίνης και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος προμηθευτής πρώτων υλών στον κόσμο.
Ένα βίντεο της μαζικής έκρηξης μπορεί να προβληθεί παρακάτω:

.

πηγη triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου