5


Translate

11 Ιαν 2021

Σχολεία- Χτύπησε το πρώτο κουδούνι σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Επιστροφή στα θρανία με μέτρα προστασίας – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί - Σε σχολείο της Μεταμόρφωσης η υπουργός Παιδείας
Με αυστηρά μέτρα για την προστασια απο τον κορωναιο χτύπησε το πρώτο κουδούνι σε δημοτικά και νηπιαγωγεία μετά από σχεδόν δυο μήνες.Κλειστά παραμένουν τα γυμνάσια και τα λύκεια, οι μαθητές των οποίων συνεχίζουν με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα τους.
Από νωρίς το πρωί, οι μαθητές φορώντας τη μάσκα τους και τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας, πέρασαν την πόρτα του σχολείου. 
Οι γονείς συνοδεύουν τα παιδιά τους μέχρι την κεντρική πόρτα του σχολείου με διαφοροποιημένη ώρα προσέλευσης και αναχώρησης ανά ομάδες τμημάτων όπου αυτό είναι αναγκαίο και εφικτό.
Σε όλες τις τάξεις υπάρχουν ειδικά μηνύματα για χρήση μάσκας και αντισηπτικού, ενώ οι δάσκαλοι φροντίζουν για την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των μαθητών.
Οι περισσότεροι μαθητές μετά από καιρό επέστρεψαν στα θρανία με χαμόγελα. Δάσκαλοι και γονείς δηλώνουν ωστόσο «ανήσυχοι» για το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.
Σε σχολείο της Μεταμόρφωσης η υπουργός Παιδείας
Δημοτικό σχολείο της Μεταμόρφωσης επισκέφτηκε νωρίς το πρωί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός μίλησε με τους μικρούς μαθητές, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και τόνισε την ανάγκη τήρησης των μέτρων.
Οι μαθητές θερμομετρούνται πριν την είσοδο στις τάξεις
πηγη protothema.gr
μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου