5


Translate

28 Ιαν 2021

EuroLeague: Κόντρα στη Μπαρτσελόνα για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ) στις 9:00 το βράδυ

Η ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του για μια θέση στην οκτάδα της EuroLeague. Η ομάδα του Πειραιά υποχώρησε στο 11-11 και πλέον τα περιθώρια στενεύουν, καθώς οι επόμενες αγωνιστικές αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Η αρχή γίνεται στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στις 9:00 το βράδυ τη Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Κι αυτό, γιατί οι Καταλανοί μετρούν 5 διαδοχικές νίκες και έχουν ρεκόρ 16-6, το οποίο τους έχει φέρει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια στιγμή, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν εκλείπουν και τα προβλήματα. Ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει εκτός, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ είναι αμφίβολος έπειτα από τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Ο Μπαρτζώκας θα τον περιμένει ως και την τελευταία στιγμή, με τον «Βεζέ» να είναι ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» της φετινής σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη, οι Καταλανοί θα ταξίδεψαν στη χώρα μας χωρίς τον Άλεξ Αμπρίνες που έμεινε στη Βαρκελώνη. Όμως, έχουν την ψυχολογία στα ύψη και πηγαίνουν με... άγριες διαθέσεις στο ΣΕΦ.

Το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Χίμκι - Φενέρμπαχτσε 19:00

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 21:00

Αρμάνι Μιλάνο - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 21:45

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αναντολού Εφές (Αναβολή)

Η βαθμολογία:

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου