5


Translate

23 Νοε 2017

«Αντίο» Ευρώπη για τον Ολυμπιακό μετά την ήττα με 3-1 από την Σπόρτινγκ

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε την Ευρώπη μετά από την ήττα του , απόψε στην Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ με 3-1.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου όταν η Σπόρτινγκ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών από ισάριθμα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού.
Στο πρώτο γκολ (40΄) τρεις-τέσσερις παίκτες των «ερυθρόλευκων» παρακολουθούν
τον Μάρτινς να βγάζει την σέντρα και τον Ντοστ να σκοράρει το 1-0 σαν σε προπόνηση.
Στο δεύτερο (43΄) ο Κούτρης κάνει ένα παιδαριώδες λάθος, το οποίο εκμεταλλεύεται ο Μπρούνο Σέζαρ και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πετυχαίνει το 2-0.
Οι Πορτογάλοι είχαν άλλες δύο καλές φάσεις για να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Πίντο σημάδεψε το δοκάρι του Προτό (3΄), ενώ λίγο αργότερα (13΄) το πλασέ του Φερνάντεζ εξουδετερώθηκε από τον Ένγκελς.
Ο Ολυμπιακός κράτησε το «μηδέν» για 40 λεπτά, όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, κατέρρευσε και ουσιαστικά έχασε σ΄αυτό το διάστημα το παιχνίδι  μέσα από τα χέρια του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε , όμως και πάλι οι Πορτογάλοι είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης.
Ο Λεμονής επιχείρησε να κάνει πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό με την είσοδο του Τζούρτζεβιτς στο παιχνίδι (57΄αντί του Φορτούνη), όμως και πάλι είχε μεγάλα αμυντικά κενά .
Μάλιστα, η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους κατάφερε να πετύχει το 3-0 στο 66΄μετά από κόρνερ του Φερνάντεζ και κεφαλιά του Ντοστ.
Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει το σκορ (86΄) με ένα μακρινό σουτ από τον Οτζίτζα Οφόε που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ο Γερμανός Τσβάιερ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καρβάλιο, Φιγκέιρας, Κούτρη, Πίντο, Μάρτινς ,Κοεντράο και Πάρντο.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Πατρίσιο, Κοεντράο, Πίντο (85΄Ριστόβσκι), Φερνάντες, Μπρούνο Σέζαρ (90΄Ματιού), Καρβάλιο, Μπατάλια, Ματιέ (77΄Φιγκεϊρέδο),Ντοστ, Ζέλσον Μάρτινς, Πιτσίνι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό,Φιγκέιρας, Κούτρης, Ένγκελς, Μποτία, Ζιλέ, Ρομαό, Ταχτσίδης (65΄Οτζίτζα Οφόε) , Καρσελά (45΄Σεμπά), Πάρντο, Φορτούνης (57΄Τζούρτζεβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου