5


Translate

22 Απρ 2018

Έχασε γκολ με το τσουβάλι ο Ολυμπιακός, 1-0 ο Απόλλωνας «κλείδωσε» την παραμονή

Μ΄ένα γκολ του Αλμπάνη, με την έναρξη του αγώνα (στο ...30ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης) ο Απόλλωνας επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού, στην Ριζούπολη.
Μ΄αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» την παραμονή στην κατηγορία, ενώ όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τερματίσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη (που δεν άλλαξε την ενδεκάδα η οποία συνέτριψε 5-1 την Κέρκυρα πριν από μια βδομάδα) μετά το γκολ που δέχθηκε στο ξεκίνημα του ματς, πήρε τα ηνία του αγώνα και επικράτησε πλήρως στο τερέν της Ριζούπολης.
Σ΄ένα μεγάλο διάστημα στο πρώτο μέρος (από το 9ο λεπτό εώς και το 22ο) , αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο (από το 47ο λεπτό ως το 59ο) οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν σωρεία τελικών προσπαθειών, χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Με πρωταγωνιστές τον Φορτούνη (είχε δοκάρι στο 22΄) και τον Ανσαριφάρντ, οι παίκτες του Κόντη, δημιούργησαν έναν σημαντικό αριθμό φάσεων στην περιοχή του Απόλλωνα, όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και παρά την ανωτερότητά τους δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από το παιχνίδι.
Ο Απόλλωνας έπαιξε έξυπνα και κράτησε ως το τέλος τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ο Γ.Παράσχος εκμεταλλευόμενος το γρήγορο γκολ των παικτών του, γύρισε την ομάδα του πίσω από την σέντρα για να περιορίσει τους χώρους στον Ολυμπιακό. Παρ΄ότι ο αντίπαλός του έκανε φάσεις, η ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πήρε την υπερπολύτιμη νίκη και στο τέλος οι παίκτες του Απόλλωνα πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά το αποτέλεσμα.
Ο διαιτητής Κατσικογιάννης έκανε λάθη στο παιχνίδι με αποκορύφωμα ένα κραυγαλέο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, που δεν το έδωσε στο τέλος όταν στο σουτ του Νικολάου (στις καθυστερήσεις του αγώνα), ο Κοντοές...απέκρουσε σαν τερματοφύλακας με τα χέρια, αλλά παρά τις διαμαρτυρίες των «ερυθρολεύκων» το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να καταλογιστεί η παράβαση!
Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν και γι άλλες δύο φάσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι. Στο πρώτο μέρος με τον Κούτρη και στο δεύτερο με τον Ένγκελς λίγο πριν από την φάση με τον Νικολάου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘ.(Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας(73΄Μπαρτολίνι), Ζησόπουλος, Στάθης, Τσουκαλάς, Κονέ (23΄Σιατραβάνης), Ναδάλες, Αλμπάνης, Χουάρες (67΄Μενδρινός), Ελμπάζ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Χρήστος Κόντης): Προτό, Κούτρης (13΄Χατζισαφί), Νικολάου,Ένγκελς, Ελαμπντελαουί, Ρομαό (59΄Ανδρούτσος),Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μαρίν, Μιραλάς(59΄Βρουσάϊ), Ανσαριφάρντ 
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου