5


Translate

22 Απρ 2018

«Σφάξτε Χριστιανούς για την Ανάσταση» – Η εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν για εθνικιστικές σειρές εν όψει πολεμικών επιχειρήσεων!

Το κλίμα εθνικισμού που συντηρεί το καθεστώς Ερντογάν ενισχύεται και από την προπαγάνδα ενός επικού σήριαλ που προβάλλεται στην κρατική τηλεόραση. Πρόκειται για ένα οθωμανικό σίριαλ με θέμα τις πολεμικές εκστρατείες των Τούρκων εναντίον των Χριστιανών καθώς και τις σφαγές τους!

Για που ετοιμάζεται η Οθωμανική Τουρκία;
Ο ίδιος ο σουλτάνος έχει δώσει τις…
ευλογίες του για μία σειρά με ήρωα τον ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Πρόκειται για το σήριαλ «η ανάσταση του Ερτουγκρούλ» και το 2015 ο Τούρκος πρόεδρος είχε επισκεφθεί τα γυρίσματα, μαζί με τη σύζυγό του Εμινέ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, ο Ερντογάν έβαλε το χεράκι του και… σκηνοθετικά!
Tαυτόχρονα, ο Ρ.Τ.Ερντογάν προχώρησε από τις 20 Μαρτίου και στην προβολή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Μωάμεθ ο «κατακτητής του Κόσμου» Fatih , με σαφή στοχοποίηση της Ελλάδος αλλά και άλλων χωρών αποκαλύπτει μεγάλο ρωσικό ΜΜΕ.
Σε τουρκική εφημερίδα που αναφέρει σχετικό άρθρο για την σειρά αυτή, γράφει ότι «το συμφέρον του τουρκικού κράτους είναι μέσω βιβλίων, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών να καθίσταται σαφές στον κόσμο ότι το τουρκικό κράτος, όπως και η Οθωμανική Αυτοκρατορία, όχι μόνο δεν έχει χάσει την δύναμη και την εξουσία της αλλά είναι και έτοιμη για νέες κατακτήσεις».
Ολα αυτά εντάσσονται στα πλαίσια «επιμόρφωσης» εκατομμυρίων Τούρκων περί «κακών , ύπουλων, δόλιων» Ελλήνων είτε του Βυζαντίου είτε στο πόλεμο του 1919-1922 στην Μικρά Ασία.
Δείτε το ρεπορτάζ παρακάτω από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Στο πλαίσιο της τουρκικής προπαγάνδας καθώς και του ρητού» άρτος και θεάματα» που προσφέρει άφθονα το ισλαμικό δικτατορικό καθεστώς Ερντογάν προβάλλεται η νέα προπαγανδιστική σειρά στην τουρκική τηλεόραση
Η χρονική στιγμή που βγήκε η εν λόγω τηλεοπτική σειρά στην τουρκική τηλεόραση, μόνο τυχαία δεν είναι και σίγουρα αφορά « σκέψεις και σχέδια» κατά της Ελλάδος η οποία στοχοποιείται σχεδόν από το σύνολο της τουρκικής τηλεόρασης.
Ο Μωάμεθ ο Β, φέρεται να ήταν ένας από τους μεγαλύτερους σουλτάνους στην ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, συμπυκνώνοντας έναν ταλαντούχο στρατιωτικό διοικητή και πολιτικό με έναν μεταρρυθμιστή που έμεινε στην ιστορία με το όνομα Φατίχ, ο κατακτητής, αναφέρει τουρκική εφημερίδα .
Η πολιορκία της Κωνσταντινούπολης από τον σουλτάνο Μωάμεθ Β διήρκεσε ενάμισι μήνα και παρά τη γενναιότητα των 9.000 υπερασπιστών της πόλης, ο ίδιος νίκησε .
Η μάχη έμεινε στην παγκόσμια ιστορία ως 53η ημέρα της πολιορκίας για την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης, η οποία σημάδεψε την πτώση της χιλιετούς βυζαντινής αυτοκρατορίας.
Την ίδια στιγμή η παρουσία τουρκικών σειρών στην ελληνική τηλεόραση έχει ευτυχώς μειωθεί αλλά το ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν πλέον και Τούρκοι παραγωγοί που εμπλέκονται σε τηλεοπτικές παραγωγές πάσης φύσεως.
Μας έχουν κατακλύσει τουρκικές σειρές και κουλτούρα εδώ και μερικά χρόνια, μια κουλτούρα όμως που είναι εντελώς ξένη στην ελληνική φιλοσοφία και χριστιανική λογική, εισβάλλοντας στο μυαλό των Ελλήνων πράγματα και συμπεριφορές εντελώς βίαιες και κατακριτέες .
Το πιο επικίνδυνο όμως είναι η ατελείωτη τουρκική προπαγάνδα που ασκείται μέσω των σειρών αυτών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες .
Πολλές από τις οποίες όμως (για παράδειγμα Η.Α.Ε.) αποφάσισαν να διακόψουν την μετάδοση τουρκικών σειρών …εμείς;
'
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου