5


Translate

26 Απρ 2018

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται από την Τετάρτη και πάλι στην Ελλάδα και από Πέμπτη ξεκινά... επισήμως η υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν στον Ολυμπιακό.
Έφτασε και σηκώνει μανίκια! Ο λόγος για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναμενοταν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Τελικά, ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδευόμενος μάλιστα με συνεργάτη του οποίος θα ασχοληθεί
εκτενώς με τις ακαδημίες του συλλόγου το προσεχές διάστημα.
Ο Πορτογάλος, ο οποίος φυσικά θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη την Κυριακή για να δει το ματς με τον Παναιτωλικό, αναμένεται να κάνει άμεσα στην ερυθρόλευκη διοίκηση τις πρώτες εισηγήσεις του, ώστε να ξεκινήσει ακολούθως χωρίς χρονοτριβές η υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.
Οι πρώτες... λίστες του 47χρονου τεχνικού που θα έχει πλέον καθημερινή συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας, θα περιλαμβάνουν κυρίες εισηγήσεις για το υπάρχον υλικό αλλά και τους δανεικούς, ενώ σταδιακά θα ξεκινήσει και η κουβέντα για θέματα μεταγραφών. Άλλωστε, αυτό το τελευταίο κομμάτι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το «τρέχουν» εδώ και αρκετό καιρό.
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου