5


Translate

4 Νοε 2020

Η ανθρωπότητα θα αλλάξει όταν ανοίξει η Σφίγγα με το μυστικό κλειδί!!

Μπορεί να έχετε ακούσει αμέτρητες ιστορίες ανδρών που ισχυρίζονται ότι έρχονται σε επαφή με όντα σε άλλους πλανήτες, σωστά;
Αλλά έχετε ακούσει ποτέ για μικρά παιδιά που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο; ας δούμε την περίεργη περίπτωση του Kipriyanovich Boriska, ένα αγόρι από την Ρωσία που ισχυρίζεται ότι έχει ζήσει στον Άρη σε μία από τις προηγούμενες ζωές του .
Τώρα ειναι 20 και απέκτησε μεγάλη φήμη όταν ηταν παιδί όταν άρχισε να λέει στον κόσμο για τις εμπειρίες τους, από την ζωή στην αρχαία χαμένη ήπειρο της Λεμουρίας και την τύχη του πολιτισμού που υπήρχε στον Άρη, καθώς και να έχει γνώσεις για το σύμπαν από μικρό παιδί.
Είπε μεταξύ άλλων: "Η ανθρώπινη ζωή θα αλλάξει όταν ανοίξει η Σφίγγα, έχει έναν μηχανισμό ανοίγματος κάπου πίσω από το αυτί της, δεν θυμάμαι ακριβώς πού."
Το αγόρι λέει ότι οντά εξακολουθούν να ζουν υπόγεια στον πλανήτη μας και αναπνέουν διοξείδιο του άνθρακα.
Εξηγεί ότι υπήρξε μια καταστροφή που προκλήθηκε από πυρηνικό πόλεμο που μεταξύ των "όντων" που ζούσαν εκεί. Προφανώς, υπήρχαν μόνο λίγοι επιζώντες που έχτισαν προστατευτικά καταφύγια και νέα όπλα, λέει.
Αναφέρει επίσης ότι είναι αθάνατοι και ότι σταματούν να γερνούν στην ηλικία των 35 ετών.Είπε ότι είναι τεχνολογικά προηγμένοι και ικανοί για διαστρικό ταξίδι.
Λένε ότι όταν ήταν μωρό μπόρεσε να μιλήσει λίγους μήνες μετά τη γέννησή του και εξέπληξε τους γιατρούς,καθώς ήταν σε θέση να διαβάσει και να γράψει σε ηλικία δύο ετών.
Η μητέρα του είναι γιατρός και είπε ότι κατάλαβε ότι ήταν ξεχωριστός μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση του.Ενώ ήταν στο νηπιαγωγείο, οι καθηγητές τους παρατήρησαν τα απίστευτα γραπτά του, και τα ταλέντα μαζί με απίστευτες δεξιότητες μνήμης.
Η μητέρα και ο πατέρας του ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν του δίδαξαν τίποτα όσο ηταν παιδί, αλλά γνώριζε και μιλούσε για τον Άρη, τα πλανητικά συστήματα και για εξωγήινους πολιτισμούς.
Είναι όλα αυτά εφικτά; φυσικά και ειναι, αλλα δύσκολο να τα καταλάβει κάποιος στο matrix που τους έχουν βάλει, αφού προϋποθέτει να γνωριζει κάποια πράγματα πρώτα που του λένε οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας ,κάπως έτσι οι δυνάστες της ανθρωπότητας κρατούν τον κόσμο στο σκοταδισμό σε πολλά θέματα που ούτε καν έχει διανοηθεί, τι να κάτσεις να πεις μετά τι και σε ποιον όταν δεν ξέρουν ούτε τα αυτονόητα?
πηγη aetos-apokalypsis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου