5


Translate

25 Φεβ 2019

Η διαφήμιση έχει τα όριά της κ. Τσιρογιάννη.

Δεν φτάνει που τον τελευταίο καιρό έχει επέλθει αυτή η μάστιγα-χολέρα που «μετατρέπει τους Facebookικούς φίλους μας σε υποψήφιους Δημοτικούς Σύμβουλους», έχουμε τώρα έναν κατακλυσμό από χαρτούρα στο δρόμο, που ξεχειλίζει κάτω από τις πόρτες του κάθε σπιτιού, της κάθε πολυκατοικίας. Όμως ως εδώ και μη παρέκει….
Να εκμεταλλεύεστε τη θέση σας και να χρησιμοποιείτε τις ΔΕΚΟ αυτοβούλως, σα Δούρειος Ίππος, προκειμένου να μπουν με τσαμπουκά στα σπίτια μας, παραπάει…
Ο Δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης, έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε έναν προεκλογικό προωθητικό οργασμό, κάνοντας τις δημόσιες υπηρεσίες να λειτουργούν κυριολεκτικά σαν τσιφλίκι του, τοποθετώντας στον λογαριασμό νερού που λαμβάνει κάθε Αρτινός, φυλλάδια με το προεκλογικό του πρόγραμμα.
Μάλιστα κυκλοφορούν ακόμη και στο Facebook, χωρίς καν τηρείται κανένα απολύτως πρόσχημα, διάφορες προεκλογικές φωτογραφίες και σέλφιζ με άλλους υποψηφίους της παράταξης του, που κάνουν το Δημαρχείο να φαίνεται σαν πολιτικό γραφείο του κ. Τσιρογιάννη. Δεν είναι έτσι όμως. Το Δημαρχείο πρόκειται για δημοτικό θεσμό που ανήκει σε κάθε πολίτη της Άρτας! Δεν είσαστε φεουδάρχης κ. Τσιρογιάννη. Είσαστε νόμιμα εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού και δεν είναι δυνατόν να κάνετε κατάχρηση των αρμοδιοτήτων σας.
Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαστε δημότες και όχι ποίμνιο σας. Δεν είμαστε αμόρφωτοι, θεωρώντας ότι οι δημόσιες υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες να κάνουν διάχυση του προεκλογικού μηνύματός σας. Ο Δήμαρχος οφείλει να υπηρετεί τους πολίτες του και όχι να τους επιβάλλεται για την προώθηση του στυγνού προσωπικού του συμφέροντος…
Ελπίζω να σας έδωσα λίγη τροφή για σκέψη.
Ανήσυχος πολίτης,
πηγη  katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου