5


Translate

5 Μαΐ 2019

Δημοσκόπηση: Έως και 20 μονάδες μπροστά η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Μία νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll στον δήμο της Θεσσαλονίκης καταγράφει πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ως αποτέλεσμα-σαφώς- της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll στον δήμο Θεσσαλονίκης για την εφημερίδα Karfitsa η Κατερίνα Νοτοπούλου, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται σε μονοψήφια νούμερα της τάξης του 8,2%, σταθερά πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος με 16,2% και δεύτερος ο Γιώργος  Ορφανός με 14,3%. Τρίτος είναι ο Κώστας Ζέρβας με 12,4%. Στην πέμπτη θέση εντοπίζονται με ποσοστό 7% ο Σπύρος Βούγιας και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Όσον αφορά στις Περιφερειακές Εκλογές, ο Απόστολος Τζιτζικώστας εμφανίζεται πανίσχυρος στον Δήμο Θεσσαλονίκης με συντριπτικό ποσοστό 53,2%, ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης περιορίζεται στο μονοψήφιο ποσοστό του 8,5%.
Όπως προαναφέρθηκε, η δημοσκόπηση κατέγραψε και την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές, με τη ΝΔ να καταγράφει ποσοστό 30,1% (με αναγωγή 33,9%), τον ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται στο 12% (με αναγωγή στο 13,5%), τη Χρυσή Αυγή 4,1% (με αναγωγή 4,6%), το Κίνημα Αλλαγής στο 3,9% (με αναγωγή στο 4,4%), το ΚΚΕ 3,6% (με αναγωγή 4%) και Ένωση Κεντρώων 2,7% (με αναγωγή 3,1%)..
πηγη pronews.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου