5


Translate

8 Μαΐ 2019

Ο προπονητής που κάνει… γκελ στον ΠΑΣ ενόψει της νέας σεζόν - Διψήφιος ο αριθμός παραμονής παικτών

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν άμεσα στη Super League και για τον λόγο αυτό ξεκίνησαν ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.
Στόχος του Γιώργου Χριστοβασίλη είναι η δημιουργία μίας ομάδας που όχι απλά θα πρωταγωνιστήσει στη Super League 2, αλλά θα είναι το πρώτο φαβορί
για την άνοδο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ γνωρίζει καλά ότι θα πρέπει να υπάρξει μια βάση στην οποία θα στηριχτεί η νέα ομάδα και για τον λόγο αυτό έχει αποφασίσει να διατηρήσει από το υπάρχον ρόστερ αρκετούς ποδοσφαιριστές.
Όσον αφορά τον επόμενο προπονητή, που θα αναλάβει μετά το τέλος εποχής του Γιάννη Πετράκη, βασικός υποψήφιος είναι ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος. 
Πρόκειται για ένα όνομα που κάνει γκελ στον κόσμο της ομάδας, καθώς με τη δουλειά του τόσο στον Ηρακλή όσο και στον ΟΦΗ γνωρίζει καλά πως είναι να δουλεύει σε ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο και μπορούν να διαχειριστούν την όποια πίεση.
Με τον 47χρονο τεχνικό έχει υπάρξει ήδη επαφή για το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία.
Εκτός από το θέμα του προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησαν και τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές ενόψει και της νέας σεζόν ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.
Ήδη από χθες έγινε γνωστό πως ο Ευριπίδης Γιάκος δεν συνεχίζει, αφού το συμβόλαιό του έληξε και δεν υπήρχε διάθεση για ανανέωση.
Αντίθετα, υπήρξαν ήδη επαφές και θετική κατάληξη με ένα αρκετό μεγάλο αριθμό παικτών που θα αποτελέσουν την βάση για την άνοδο.
Έτσι, του χρόνου στους Ζωσιμάδες αναμένεται να δούμε ξανά τους Πάντελιτς, Κάστρο, Νικολιά, Παμλίδη, Σεργκελασβίλι, Κρίζμαν, Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Σιόντη, Λεο, Ξύδα και Μπουκουβάλα.
Παράλληλα, στον ΠΑΣ θα βρίσκεται και ο Μιχαήλ Νεόφυτος, του οποίου ο δανεισμός από τον ΑΠΟΕΛ είναι διετής και θα αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της επόμενης σεζόν.
Οι συζητήσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη βάση που θα αποτελέσει τον ΠΑΣ Γιάννινα της Super League 2 έχει δημιουργηθεί.
Βέβαια, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, αφού παράλληλα θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη ανανέωση, ενώ ορισμένοι από αυτούς δύσκολα θα θελήσουν να ακολουθήσουν την ομάδα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, έχοντας και συμβόλαια αρκετά υψηλά χωρίς την ανάλογη προσφορά στη φετινή άσχημη αγωνιστική περίοδο.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου