5


Translate

21 Ιουν 2019

H Joan Collins στα 85 της χρόνια πήγε στο Met Gala ντυμένη -τι άλλο;- Αlexis

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στο  Met Gala 2019 ήταν η 85χρονη πλέον ηθοποιός Joan Collins, η οποία ντύθηκε όπως ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε στην τηλεοπτική σαπουνόπερα της δεκαετίας του 1980 με την τεράστια παγκόσμια επιτυχία, τη Δυναστεία: Alexis Morell Carrington Colby Dexter Rowan.
H Joan Collins αγέρωχη και αειθαλής έφτασε στο Met Gala μέσα σε ένα iconic λευκό φόρεμα του οίκου Valentino, υποδυόμενη ποια άλλη; την Alexis από τη Δυναστεία. Με την τουαλέτα αυτή η οποία έφερνε και λίγο σε νυφικό ήθελε να τρολάρει τους πραγματικά πολλούς γάμους της ηρωίδας που ενσάρκωσε στην υπερπετυχημένη σαπουνόπερα.
Μάλιστα δε δίστασε να δηλώσει στο βίντεο που ανέβηκε στα social media: ‘I’m Alexis Morell Carrington Colby Dexter Rowan and I’m wearing Valentino Haute Couture for the Met Ball,’ ενώ ο οίκος στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός φοράει μια custom δημιουργία από μετάξι σε ιβουάρ απόχρωση με όγκους στους οποίους ήταν κεντημένα λευκά φτερά. Το look ολοκληρώθηκε με λευκά γάντια, κολιέ, βραχιόλι και σκουλαρίκια από διαμάντια και -φυσικά- μια τιάρα στο κεφάλι της.
 πηγη marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου