5


Translate

11 Ιουν 2019

Ώρα για Αρμενία με το «πρέπει» της νίκης για την Εθνική

Νίκη και μόνο νίκη. Αυτό είναι το σύνθημα για την εθνική μας ομάδα που φιλοξενεί απόψε (21:45) στο ΟΑΚΑ την Αρμενία.
Η ήττα από την Ιταλία το βράδυ του Σαββάτου σε συνδυασμό με το «βαρύ» σκορ έχουν φέρει τη γαλανόλευκη σε δύσκολη θέση και πλέον θέλει πάση θυσία το τρίποντο κόντρα στην Αρμενία,
έτσι ώστε να μην μείνει από την 4η κιόλας αγωνιστική πίσω στη βαθμολογία του ομίλου.
Άλλωστε, την ίδια ώρα η Φινλανδία, που έχει αυτή τη στιγμή έξι βαθμούς έναντι τεσσάρων της Ελλάδας, θα φιλοξενείται από το αδύναμο Λιχτενστάιν και άρα θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά της σε περίπτωση που οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη δεν επικρατήσουν των αντιπάλων τους.
Όλα δείχνουν ότι μετά το αποτυχημένο πλάνο του Σαββάτου κόντρα στην Ιταλία, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα αφήσει στην άκρη τους όποιους πειραματισμούς και θα επιλέξει να παρατάξει την ομάδα του πιο ορθολογικά. Άλλωστε, σε αυτό ρόλο παίζει και το γεγονός πως η Αρμενία είναι σαφώς λιγότερο επικίνδυνη σε σχέση με την Ιταλία.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να επιλέξει σύστημα 4-2-3-1 με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Μαυρία, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Κούτρη. Αμυντικά χαφ τους Σάμαρη και Ζέκα, μπροστά τους τριάδα με Μασούρα, Φορτούνη και Μπακασέτα και στην κορυφή τον Κουλούρη.
Υπάρχει, πάντως, ενδεχόμενο να επιλεχθεί για το βασικό σχήμα ένας εκ των Βλαχοδήμου ή Πασχαλάκη αντί του Μπάρκα.
Από εκεί και πέρα, άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής προσπάθησαν και την παραμονή του αγώνα με την Αρμενία να τονώσουν το ηθικό των διεθνών, καλώντας τους να αφήσουν πίσω τους το ματς του Σαββάτου.
Πρώτος απ’ όλους ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, που παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση της γαλανόλευκης, ενώ είχε και μία σύντομη ομιλία το μεσημέρι προς το τεχνικό τιμ.
Η πιθανή ενδεκάδα της Αρμενίας είναι η εξής: Χαϊραπετγιάν, Χοβνανισιάν, Χορογιάν, Βοσκανιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Μιρτσιάν, Γκριγκοριάν, Μχιταριάν, Γκαζαριάν, Μπαρτσεγκιάν, Καραπετιάν.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Εσθονός Κρίστο Τόχβερ, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σίλβερ Κόιβ (πρώτος) και Άρον Χάρσινγκ (δεύτερος), ενώ τέταρτος ο Γιούρι Φρίσερ.
Αναλυτικά οι αποψινοί αγώνες του ομίλου της Εθνικής μας:
Ελλάδα - Αρμενία
Λιχτενστάιν - Φινλανδία
Ιταλία - Βοσνία
Η βαθμολογία του ομίλου μετά από τρία ματς:
Iταλία 9
Φινλανδία 6
Ελλάδα 4
Βοσνία Ερζεγοβίνη 4
Αρμενία 3
Λιχτενστάιν 0
πηγη .filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου