5


Translate

2 Ιουν 2019

Θετικός για Ολυμπιακό ο Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού και μία από τις βασικές επιλογές των ερυθρόλευκων για τη θέση του σέντερ φορ.

Οι Πειραιώτες είναι σε επαφές με τον διεθνή Σουηδό επιθετικό, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια για την υλοποίηση της μεταγραφής
κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο παίκτης δείχνει θετικός στην προοπτική να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού και εκείνος βλέπει με… καλό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Η πρόταση που έχουν κάνει οι Πειραιώτες είναι εντυπωσιακή και τα χρήματα που προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι στον παίκτη πολλά.

Ο Μπεργκ έχει στα χέρια του και πρόταση από το Κατάρ, αλλά και από τη Γκέτεμποργκ, αλλά είναι προφανές πως ο 32χρονος στράικερ δείχνει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός.
Είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του και θα επιμείνουν στην προσπάθεια τους για απόκτηση του Σουηδού σέντερ φορ
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου