5


Translate

11 Ιουν 2019

Αθλια προπαγάνδα στην ΕΡΤ διά χειρός Ακριβοπούλου με βίντεο-ντροπή (Βιντεο)

Στην «αντεπίθεση» με βίντεο εξόφθαλμης προπαγάνδας πέρασε η ΕΡΤ, λίγες ώρες μετά το δελτίο ειδήσεων που πρόβαλε ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής αντί για τις ειδήσεις της ημέρας, οι οποίες περιλάμβαναν και το γεγονός της διάλυσης της Βουλής, που πέρασε στα ψιλά γράμματα.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου προέβαλε ένα απίστευτο βίντεο με στόχο να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους ενάντια στη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ. Πρωταγωνιστής είναι ένας γάιδαρος (από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο πεισματάρης γάιδαρος»), ο οποίος υπό τον ήχο του τραγουδιού «Ο Έλληνας» του Σταμάτη Κραουνάκη και με την ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, έχει λυγίσει δήθεν από τις πολιτικές των κομμάτων προ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον, ο δημιουργός του εν λόγω βίντεο ξεχνάει το τέταρτο μνημόνιο, τα capital controls και τη φορολογική αφαίμαξη της μεσαίας τάξης κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.
Στη διάρκεια του ολιγόλεπτου βίντεο προπαγάνδας εμφανίζονται όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για ένα μοντάζ από πρόσωπα, δηλώσεις και γεγονότα, τα οποία πολλές φορές ουδεμία σχέση έχουν το ένα με το άλλο, όπως για παράδειγμα ο χειροκροτούμενος δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος και η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Φυσικά, πρόκειται για δηλώσεις και στιγμιότυπα επιλεγμένα και απομονωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι πρωταγωνιστές τους να εκτεθούν στα μάτια των τηλεθεατών.
Παράλληλα, υπό τους ήχους του ρεφρέν «Γι’ αυτό κι εμείς ξεφτίλα μας, σκασίλα μας, σκορδοκαϊλα μας», η Ελλάδα προ ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται σαν μία χώρα όπου οι άνθρωποι πεινούσαν και τρέφονταν μόνο σε συσσίτια και διανομές δωρεάν τροφίμων, ενώ η Χρυσή Αυγή έκανε κουμάντο σε όλες τις γειτονιές.
Δείχνει μια χώρα όπου οι πολίτες αυτοκτονούν σε σύγκριση με τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ ενώ το συγκεκριμένο άθλιο βίντεο στοχοποιεί και εφημερίδες ή άλλα μέσα που έχουν αντίθετη άποψη και ασκούν σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Για την Ακριβοπούλου βεβαίως όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα μιας και έχει μάθει την άθλια προπαγάνδα με τα λεφτά του ελληνικού λαού, στην υπηρεσία των κ. Παππά και Κρέτσου που κάνουν κουμάντο στην ΕΡΤ.
Το βίντεο καταλήγει με τον ιδιοκτήτη του γαϊδάρου να τον απελευθερώνει και τους δύο τους να χορεύουν μαζί χαρούμενοι. «Μία υπόμνηση, μία ελεγεία σε αυτό που ζήσαμε, ένα κλείσιμο του ματιού σε αυτό που λέμε ατομική ευθύνη του καθένα» ήταν το θρασύ σχόλιο της Κατερίνας Ακριβοπούλου μετά την προβολή του πρωτοφανούς αυτού βίντεο προπαγάνδας. 
πηγη in.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου