Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Βακάλης πήρε θέση για την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη για τον πάγκο της Εθνικής και ζήτησε δημόσια συγγνώμη 
Η νέα ήττα σε διάστημα τριών ημερών για την Εθνική από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ (2-3) φαίνεται πως ήταν η σταγόνα
που ξεχείλισε το ποτήρι.
O Νίκος Βακάλης με ανάρτησή του στο Facebook τοποθετήθηκε για την εικόνα της Εθνικής και την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη τονίζοντας πως όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής πρόεδρος ζήτησε δημόσια συγγνώμη που στήριξε την επιλογή του Έλληνα τεχνικού και ομολογεί πως θεωρούσε ότι μπορεί να αναστήσει την ομάδα, αλλά παραδέχεται ότι «δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι»!
Αναλυτικά η ανάρτηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Νίκου Βακάλη:
«Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.
Σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα»..
πηγη in.gr
μονταζ teo