5


Translate

3 Ιουν 2019

Έκανε πρόταση στον Οθέλο Χάντερ ο Ολυμπιακός!

 Η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει επιταχύνει την προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να «τσεκάρει» την αγορά. Μία από τις θέσεις που αναμένεται να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός είναι εκείνη του σέντερ, με την περίπτωση του Οθέλο Χάντερ να βρίσκεται
στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, 
Η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι. Ο 33χρονος σέντερ που έπαιξε στον Ολυμπιακό για δύο σεζόν, κατέκτησε αντίστοιχα πρωταθλήματα και έπαιξε στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2015, στη Μαδρίτη, το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε στη Ρεάλ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 
Φέτος, κατέκτησε την πρώτη Ευρωλίγκα της καριέρας του. Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Μόσχας εκπνέει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η “αρκούδα” έχει αποφασίσει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον αρχηγό της Κάιλ Χάινς, αλλά όχι τον Χάντερ. 
Ο Αμερικανός σέντερ βγαίνει ελεύθερος στην αγορά και επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον πρώην παίκτη του. Το πλάνο των "ερυθρολεύκων" για την θέση “5”, περιλαμβάνει επέκταση συμβολαίου και σημαντική αύξηση στον Νίκολα Μιλουτίνοφ (επίσης δύσκολη υπόθεση), αλλά στον Πειραιά δεν θέλουν να κάνουν το ίδιο μεγάλο λάθος στο οποίο υπέπεσαν φέτος. 
Να μην διαθέτουν ποιοτική λύση στο “5” δίπλα στον Σέρβο, αν κατορθώσουν να τον κρατήσουν στην Ελλάδα, μην ξεχνάμε πως ο Μιλουτίνοφ βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα κάποιων εκ των πιο σημαντικών ομάδων της Ευρώπης. Σωστά σκέφτονται οι Πειραιώτες πως πρέπει να μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του Μιλουτίνοφ, για να είναι πιο ποιοτικά τα λεπτά του και χωρίς τον κίνδυνο να “σκάει” ενεργειακά στα δεύτερα ημίχρονα και προς το τέλος της σεζόν. 
Ο πρώτος στόχος για αυτό τον ρόλο, είναι ο Οθέλο Χάντερ. Υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο πλευρών, όμως, οι “ερυθρόλευκοι” είναι αποφασισμένοι να θωρακίσουν όσο καλύτερα γίνεται τη θέση του σέντερ και για αυτό είναι πιθανό να ανεβάσουν την προσφορά τους και να προσπαθήσουν να πείσουν τον Χάντερ να υπογράψει. 
Πίσω από τον πολύπειρο Χάντερ, υπάρχουν άλλες δύο λύσεις – προοπτικές για την ίδια θέση και τον ίδιο ρόλο, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει διαπραγματεύσεις με τους επόμενους στόχους πίσω από τον Χάντερ, αν δεν εξαντλήσει πρώτα τις πιθανότητές του να τον υπογράψει και να τον ντύσει πάλι στα “ερυθρόλευκα” . 
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου