5


Translate

3 Ιουν 2019

«Αγκαλιάζει» Μπεργκ ο Ολυμπιακός!

Τη φανέλα του Ολυμπιακού προβάρει ο Μάρκους Μπεργκ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σουηδός επιθετικός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ σε μια επικείμενη συνεργασία με τους Πειραιώτες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι οι μόνοι που του έχουν καταθέσει μια τόσο δελεαστική πρόταση.


Συγκεκριμένα, αυτή αφορά κλειστό τριετές συμβόλαιο με 1,7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο συν μπόνους.

Αν και επίσημα από την Πλατεία Αλεξάνδρας δεν προκύπτει καμία πληροφόρηση επί του θέματος, γιατί προφανώς η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε κομβικό σημείο, οι δύο πλευρές φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία και ίσως μέσα στις επόμενες μέρες σημειωθούν θετικές εξελίξεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως, σε αντίθεση με την αρχική στάση τους, οι ερυθρόλευκοι δεν διαψεύδουν πλέον το ενδιαφέρον τους για τον 32χρονο διεθνή πρώην άσο της Αλ Αΐν.

Ο Μπεργκ, σύμφωνα με το περιβάλλον του, έχει βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, αφού αρχικά δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, λόγω της προηγούμενης παρουσίας του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια άλλη ικανοποιητική για εκείνον πρόταση από το Κατάρ, το MLS ή την Ευρώπη, το λιμάνι δείχνει στην παρούσα φάση ο καλύτερος προορισμός για εκείνον.

Αν δεν προκύψει κάποια πρόταση στο… 90’ από υποψήφιο «μνηστήρα» που θα δελεάσει τον Σουηδό στράικερ και θα τον βγάλει από την άβολη θέση, τότε εκείνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού, επισφραγίζοντας το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου