5


Translate

12 Ιουλ 2019

Η κ. Μέρκελ για Τρίτη φορά τρέμει μέσα σε ένα μήνα και επιβεβαιώνει τον Γέροντα που είπε στις 10 Ιανουαρίου, όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα «Μόλις φύγει πίσω θα τα δει όλα».

Ο πνευματικός νόμος πάει μαζί με την Άφατη Αγάπη του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.  
Όσο και ισχυροί και αν αισθανόμαστε παιδαγωγούμεθα για το καλό μας.  
Εμείς ευχόμαστε περαστικά στον συνάνθρωπο μας έστω και αν μας πόνεσε και συνεχίζει να μας πονάει σαν Ελλάδα. 
Όμως θλιβόμαστε με το ορατό πρόβλημα της που ουδείς μπορεί να το εξηγήσει γιατί δεν το προσεγγίσουν πνευματικά. 
Στις 18 Ιουνίου όταν είδαμε την κυρία  Μέρκελ στα τηλεοπτικά παράθυρα δεν είπαμε τίποτε , όμως τότε καταλάβαμε. 
Περιμέναμε να τριτώσει το κακό για να πούμε αυτό που συνέβη στις 10 Ιανουαρίου του 2019 όταν η κ. Μέρκελ επισκέφτηκε την Αθήνα, συνομίλησε με τον κ. Τσίπρα παραμονές τη ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. 
Ας τα πάρουμε τα πράγματα με μια σειρά. 
« Εντείνεται η ανησυχία για την υγεία της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ μετά το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε, το οποίο την εμφανίζει να τρέμει και πάλι ανεξέλεγκτα κατά την υποδοχή του Φινλανδού πρωθυπουργού Άντι Ρίνε στο Βερολίνο. 
Το τρίτο αυτό κατά σειρά επεισόδιο που σημειώνεται σε διάστημα ενός μήνα προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό.»  
German leader Merkel seen shaking for 3rd time in a month 
« Το πρώτο επεισόδιο είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι. 
Έπειτα, στις 27 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν στο πλευρό του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ που απηύθυνε ομιλία με αφορμή το διορισμό της νέας υπουργού Δικαιοσύνης, Κριστίνε Λάμπρεχτ, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται και πάλι να τρέμει ολόκληρη και, ανήμπορη να ελέγξει το τρέμουλο, σταυρώνει ξανά τα χέρια της όπως την πρώτη φορά. 
Τα σενάρια που διατυπώνονται στα γερμανικά ΜΜΕ από ειδικούς, εμφανίζουν διάφορες παθογένειες ως πιθανές αιτίες των επεισοδίων αυτών, από υπερθυρεοειδισμό ή υπογλυκαιμία έως ιδιοπαθή τρόμο. Η ίδια η Μέρκελ, πάντως, με κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει πως είναι καλά.»  
Άραγε τι εννοούσε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ  όταν έλεγε στις 10 Ιανουαρίου 2019 δηλ. πριν ένα σχεδόν  εξάμηνο από το γνωστό πρόβλημα της κ Μέρκελ , όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα; « Μόλις φύγει πίσω « θα τα δει όλα».  
Τότε φαινόταν απίστευτο σήμερα όμως κάτι μπορούμε να ψηλαφήσουμε πνευματικά. 
Τι έλεγε ο Γέροντας και όπως το παραθέσαμε και το δημοσίευσαν πολλά  ιστολόγια. 
« την επόμενη φορά η Μέρκελ θα έρθει ως Προσκυνήτρια Ιερών Μονών. Μόλις φύγει πίσω « θα τα δει όλα». 10 Ιαν 2019 – 20:56 
« Την ώρα που προσπαθούσαμε να ερμηνεύσουμε θέσεις των γερμανικών ΜΜΕ, όπως «SD: «Ριψοκίνδυνο ταξίδι» της Μέρκελ στην Ελλάδα» , κτύπησε το τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη ένας σεβαστός πατέρας, που έζησε την φρίκη της γερμανικής κατοχής και το εκτελεστικό απόσπασμα ως μικρό παιδάκι στην γενοκτονία του χωριού του.  
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας   
Γέροντα του είπα , μόλις προσγειώθηκε η καγκελάριος.  
Και αυτός έγινε οχετός πρωτόγνωρων αποκαλύψεων.   
Να δεις πως « θα προσγειωθεί» σε λίγο καιρό.   
 επόμενη φορά θα έρθει ως Προσκυνήτρια και όχι ως Καγκελάριος . Μόλις φύγει πίσω « θα τα δει όλα».   
Ο ΘΕΟΣ θα την αφήσει ζωντανή για να δει την ΕΛΛΑΔΑ Μεγάλη και να έρθει να την προσκυνήσει.   
Η Μέρκελ θα γίνει παράδειγμα για πολλούς Γερμανούς που θα υποφέρουν περισσότερο από τους Έλληνες σε αυτό το ΚΑΚΟ πού έρχεται στον κόσμο ολάκερο.   
Τώρα καλά τα ταξίδια και οι χαρές αλλά δουλειά δεν γίνεται .. ο τούρκος θα πεισμώσει με αυτό το ταξίδι της Μέρκελ και θα ζητάει περισσότερα.   
Όσο για τα Σκόπια , πρώτοι θα έρθουν οι γερμανοί να προσκυνήσουν τον τάφο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όταν οι γείτονες  μας θα μετακομίζουν σε άλλα μέρη.   
Αδελφοί, αν οι λόγοι του Γέροντα βγουν αληθινοί δεν έχουμε από το να διαλαλήσουμε το :  
« Τις θεός μέγας ως ο Θεός ημών , συ εί ο Θεος ο ποιών θαυμάσια μόνο.(Ψαλμ. 76,14)»   
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ  
« Ναὶ ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος· τοῦτο τὸ ἔργον ἐκληρώθη αὐτῷ·  
αὕτη ἦν ἡ ἀποστολὴ αὐτοῦ· αὕτη ἡ κλῆσις αὐτοῦ ἐν τοῖς ἔθνεσιν· μαρτύριον ἡ ἐθνικὴ αὐτοῦ ἱστορία· μαρτύριον ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ· μαρτύριον ἡ κλίσις αὐτοῦ· μαρτύριον αἱ εὐγενεῖς αὐτοῦ διαθέσεις· μαρτύριον ἡ παγκόσμιος ἱστορία·  
μαρτύριον ἡ μακροβιότης αὐτοῦ, ἐξ ἣς δυνάμεθα ἀδιστάκτως νὰ συμπεράνωμεν καὶ τὴν αἰωνιότητα αὐτοῦ, διὰ τὸ αἰώνιον ἔργον τοῦ Χριστιανισμοῦ μεθ᾿ οὗ συνεδέθη ὁ Ἑλληνισμός·  
διότι ἐνῷ ὅλα τὰ ἔθνη τὰ ἐμφανισθέντα ἐπὶ τῆς παγκοσμίου σκηνῆς ἦλθον καὶ παρῆλθον, μόνον τὸ Ἑλληνικὸν ἔμεινε ὡς πρόσωπον δρῶν ἐπὶ τῆς παγκοσμίου σκηνῆς καθ᾿ ὅλους τοὺς αἰῶνας·   
καὶ τοῦτο, διότι ἡ ἀνθρωπότης δεῖται αἰωνίων διδασκάλων·»   
(κείμενο τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου γιὰ τὸν κοσμοϊστορικὸ ῥόλο τῶν Ἑλλήνων, ἰδίως ἐν σχέσει μὲ τὴν διάδοσιν τοῦ Εὐαγγελίου) http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/agios-nektarios/historic-role-of-the-hellenes.htm  
ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ  
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . 
ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ..ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΎΝ 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου