5


Translate

12 Ιουλ 2019

Σφίγγει ο κλοιός των ερευνών για την άγρια δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου Suzanne Eaton, που δολοφονήθηκε στην Κρήτη. Η αστυνομία γνωρίζει δύο βασικά στοιχεία, ενώ συγκλονιστικά είναι τα λόγια του γιου της.
Συνεχίζονται κάτω από άκρα μυστικότητα και με μεθοδικότητα οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου, Suzanne Eaton, η οποία βρέθηκε νεκρή σε μία σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά.
Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση γνωρίζουν δύο βασικά στοιχεία.
Το πρώτο είναι ότι η Αμερικανίδα βιολόγος έχασε την ζωή της σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης την ημέρα που εξαφανίστηκε, δηλαδή την Τρίτη 2 Ιουλίου και το δεύτερο ότι μεταφέρθηκε στη σπηλιά μετά τον θάνατο της από τον δράστη ή τους δράστες, που φαίνεται ότι γνώριζε ή γνώριζαν άριστα το σημείο.
Τα συγκινητικά λόγια του γιου της Μαξ συγκλονίζουν, «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που ξαπλώναμε, βλέπαμε και ακούγαμε για πράγματα που μας έφερναν κοντά»
Αυτό που αναζητούν τώρα οι αρχές είναι το σημείο στο οποίο η άτυχη 60χρονη δέχτηκε την επίθεση.
Αστυνομικοί προχώρησαν για μία ακόμη φορά σε αυτοψία του χώρου προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.
Πάλεψε για τη ζωή της
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η 60χρονη φαίνεται πως πάλεψε για τη ζωή της 
Η γυναίκα σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής έφερε αρκετά χτυπήματα στα πλευρά τα οποία όμως δεν επέφεραν τον θάνατό της αλλά πιθανόν ο δράστης ή οι δράστες της τα προκάλεσαν για να την ακινητοποιήσουν. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός με τον δράστη να της έκλεισε το στόμα και την μύτη με τα χέρια του.
Μάλιστα, οι ιατροδικαστές έχουν πάρει δείγμα από τα νύχια της ενώ βρέθηκαν πάνω της τρίχες που έχουν σταλεί για ανάλυση.
Αρκετές οι προσαγωγές – Παίρνουν δείγμα dna
Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομία ξεκίνησε στοχευμένες προσαγωγές υπόπτων, που συνεχίζονται, από τους οποίους έχουν λάβει γενετικό υλικό και αναμένεται η τυχόν ταυτοποίησή τους με τα υλικά που συνέλεξαν οι ιατροδικαστές από το τα ρούχα και το σώμα της Suzanne Eaton.
πηγη reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου