5


Translate

12 Ιουλ 2019

Ο άνεμος «σάρωσε» τα πάντα: Νέα βίντεο αποκαλύπτουν την ένταση με την οποία «χτύπησε» το φονικό μπουρίνι

Ένα νέο βίντεο από τη Χαλκιδική που έχει τραβηχτεί από επιβάτες αυτοκινήτου στο δρόμο Σίλατα-Καλλικράτεια αποτυπώνει με τον πλέον ρεαλιστικό τρόπο τη δύναμη με την οποία σάρωσαν τα καιρικά φαινόμενα την περιοχή. 
Στο βίντεο φαίνεται ο ουρανός που ξαφνικά γέμισε κεραυνούς και μέσα σε δευτερόλεπτα έπεσε καταρρακτώδης βροχή, ενώ ο ήχος είναι εκκωφαντικός.
Η οδήγηση είναι πλέον αδύνατη αφού πέφτει τόσο πολύ βροχή που υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου δεν βοηθούν.
Περιγράφοντας τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν, οι επιβάτες του αυτοκινήτου δεν έκρυψαν ότι δεν είχαν ξαναζήσει ποτέ κάτι ανάλογο.
«Ήταν ό,τι πιο τρομακτικό έχουμε ζήσει. Ξεκίνησε κυριολεκτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δε μπορούσαμε να δούμε ούτε στα 2 μέτρα και νομίζαμε ότι θα τουμπάρει το αυτοκίνητο από τον αέρα. Κάποιοι από τους επιβάτες πανικοβλήθηκαν και για αυτό συνεχίσαμε τη διαδρομή στην προσπάθεια μας να περάσουμε την καταιγίδα. Ευτυχώς ο οδηγός μας γνώριζε το δρόμο. Θα μπορούσαμε να έχουμε χτυπηθεί από δέντρα που έπεσαν στο οδόστρωμα, από κεραυνό ή από μπάζα που χτυπούσαν το αμάξι. Σωθήκαμε από θαύμα!» είπαν.
.
 Το βίντεο που ακολουθεί είναι από ταβέρνα στην περιοχή στην οποία ο άνεμος παρέσυρε τα τραπέζια και ο κόσμος προσπαθεί να προστατευτεί.
.
Ένα εντυπωσιακό βίντεο από την Πηλέα Θεσσαλονίκης που δείχνει την εξέλιξη της θεομηνίας που έπληξε την Βόρεια Ελλάδα, ανέβασε στο λογαριασμό της ιστοσελίδας northmeteo.gr στο youtube.
Στο βίντεο βλέπουμε τα επικίνδυνα φαινόμενα από ένα συγκεκριμένο σημείο, πριν ξεκινήσουν και πως εξελίχθηκαν προοδευτικά στο χρόνο, κατά την διάρκεια της έξαρσης τους και τέλος τη στιγμή που σταμάτησαν.
.
πηγη  reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου