5


Translate

12 Ιουλ 2019

Ολυμπιακός : «Όλοι στον Ναό για το θρυλικό φιλικό με Νότιγχαμ»

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς ενόψει του σπουδαίου φιλικού με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (16/7, 21:30) 
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν (23/7 εκτός έδρας)
για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Πριν από την πρώτη μάχη με την τσέχικη ομάδα, ωστόσο, υπάρχει το πολύ δυνατό φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την οποία οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι Πειραιώτες την ερχόμενη Τρίτη (16/7, 21:30) θα φιλοξενήσουν τη βρετανική ομάδα στο φαληρικό στάδιο, στο πρώτο τους φιλικό επί ελληνικού εδάφους και τελευταίο πριν τις αναμετρήσεις με την Βικτόρια Πλζεν, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών».
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής με ανάρτησή της στα social media κάλεσε τους φιλάθλους της να γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» και να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο φιλικό. «Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Ο Θρύλος επιστρέφει «σπίτι» του για το πρώτο εντός έδρας φιλικό της χρονιάς, απέναντι στην ιστορική, Νότιγχαμ Φόρεστ! Σας θέλουμε όλους στον Ναό μαζί μας, σε ένα θρυλικό φιλικό! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα, επισκεφθείτε το www.olympiacos.org», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζεται καθημερινά, τόσο από τα εκδοτήρια του φαληρικού σταδίου όσο και από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Δείτε την ανάρτηση:
πηγη  in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου