5


Translate

13 Ιουλ 2019

ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!

Το ξυρίζουμε. 
Θέμα μόδας. 
Γυναίκες και άνδρες, στην πλειονότητα τους ομοφυλόφιλοι, 
αφαιρούν ολοκληρωτικά τις τρίχες από την ηβική περιοχή. Για λόγους, λέει, αισθητικής και προστασίας του συγκεκριμένου σημείου
του σώματος. Να μην παρουσιάζονται εξανθήματα, να αποφύγουν τη φαγούρα.
Διαπιστωμένο, σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι, με πρώτη κατηγορία τις λεσβίες, ξυρίζουν την τριχοφυία, δεν αφήνουν ούτε χνούδι. Κάποτε π.χ. θεωρούνταν δείγμα αρρενωπότητας οι πολλές και πυκνές τρίχες σε άνδρα. Σήμερα αυτός που κυκλοφορεί στην παραλία με... δάσος από τρίχες στο στήθος και την πλάτη είναι ''χιμπατζής''.
Τις τρίχες, για λόγους προστασίας από τα μικρόβια, ο δημιουργός τις έστησε στο σώμα. Στο κρανίο, στις μασχάλες, γύρω από το ανδρικό και το γυναικείο μόριο. Κατανοητό η γυναίκα να μη θέλει την αντιαισθητική παρουσία τριχών πάνω από τα χείλη και στα μάγουλα. Και στο αιδοίο, όμως; Να, και θα πέσει ξύρισμα με σαπουνάδα μπαρμπέρικη ή ψαλίδισμα για να μειωθεί το τρίχωμα.
Στη συντηρητική Αγγλία των βικτωριανών χρόνων μια τούφα από το τριχωτό ήταν το απόλυτο δώρο ανάμεσα σε δυο εραστές. Το πρόσωπο που έστελνε τις τρίχες του στην αγαπημένη του, στον αγαπημένο του, εξέφραζε με το πιο διαπροσωπικό τρόπο το πόσο δεμένος αισθάνεται ερωτικά, σεξουαλικά.
Σήμερα δουλεύει η σύγχρονη τεχνολογία με laser και καθαρίζει την περιοχή εκείνη που, όμως χρειάζεται το τριχωτό για να αποφεύγεται έτσι η σωματική τριβή στη διάρκεια της συνουσίας. Για την ομοφυλόφιλη γυναίκα, που προσπαθεί να ικανοποιήσει την σύντροφο της με άλλη στάση και με τη γλώσσα ή το δονητή, μάλλον είναι περιττό το τριχωτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου