5


Translate

6 Ιουλ 2019

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να δώσουμε τον αγώνα για την πραγματική Μακεδονία

«Αν έχω μια υποχρέωση, εκτός από το να ξαναβάλω τη χώρα σε τροχιά ευημερίας, αυτή είναι να ενώσω τους Έλληνες σε ένα κοινό όραμα, σε ένα κοινό σχέδιο». 
Με αυτό το μήνυμα απευθύνθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βέροια προς τους πολίτες,
και πρόσθεσε: «ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τα χρόνια της κρίσης. Είναι έτοιμος να κάνει ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά τις τύχες του τόπου στα χέρια μας».
Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε νωρίτερα την σύντομη περιοδεία του στην Πιερία, την Ημαθία και την Πέλλα από το Αιγίνιο. «Όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη, εμείς οι πολιτικοί ολοένα και θα μιλάμε λιγότερο, και ο λόγος θα περνά στους πολίτες», τόνισε. «Η Κυριακή, μεθαύριο, θα είναι μια κρίσιμη ημέρα για την πατρίδα μας. Τώρα πια σταματούν τα λόγια, και η ευθύνη της πράξης και της συμμετοχής περνά στον ελληνικό λαό», υπογράμμισε, καλώντας τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή πολιτική εντολή, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει απρόσκοπτα το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για Ισχυρή Ανάπτυξη και για πραγματικά Αυτοδύναμη Ελλάδα. «Δώστε μου τη δύναμη την επόμενη ημέρα να πάω στις Βρυξέλλες ως ισχυρός Πρωθυπουργός για να διαπραγματευτώ μειωμένα πρωτογενή πλεονάσματα, για να μπορούμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο τους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα, για να διαπραγματευτώ για λογαριασμό των αγροτών μας την καλύτερη δυνατή νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι η δημιουργία πολλών καλών νέων θέσεων εργασίας, και η υποστήριξη της μεσαίας τάξης, την οποία αυτή η Κυβέρνηση φρόντισε να διαλύσει μέσα από την υπερβολική υπερφορολόγηση», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ζητήματα της ασφάλειας. «Για εμένα η ασφάλεια είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη πολιτική προτεραιότητα. Οι Έλληνες θα αισθάνονται και πάλι ασφαλείς στα σπίτια τους. Οι μπαχαλάκηδες θα εξοβελιστούν από τα πανεπιστήμια. Οι πάσης φύσης Ρουβίκωνες θα σταματήσουν να έχουν ασυλία».
Να δώσουμε τον αγώνα για την πραγματική Μακεδονία
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών. «Την επόμενη ημέρα», επισήμανε, «πρέπει να είμαστε ισχυροί, για να δώσουμε τον αγώνα και για την Μακεδονία. Για την πραγματική, την αυθεντική Μακεδονία. Να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες από μια πολύ κακή συμφωνία την οποία κάποιοι υπέγραψαν ερήμην του ελληνικού λαού».
Μάλιστα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραίνεσε τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους να μην χαραμίσουν την επιλογή τους «σε μικρά κόμματα τα οποία εξέφρασαν την οργή μιας προηγούμενης περιόδου». «Δεν είμαστε πια σε φάση οργής», τόνισε, και πρόσθεσε: «μην πιστεύετε τους διάφορους πατριδοκάπηλους οι οποίοι σας δελεάζουν με ψεύτικες υποσχέσεις. Η μόνη δύναμη ασφάλειας, σιγουριάς και σταθερότητας που μπορεί να κάνει τις ζωές σας καλύτερες είναι η Νέα Δημοκρατία».
πηγη pronews.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου