5


Translate

22 Αυγ 2019

Όλα όσα αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ και τον... Ραντζέλοβιτς

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κρασνοντάρ στο "Γ. Καραϊσκάκης" (4-0) έκανε τους Ρώσους δημοσιογράφους να εμπνευστούν καταστροφικούς τίτλους για την ομάδα της χώρας τους. 
"Κόστισε στον Ολυμπιακό 550.000 ευρώ και του έφερε 15 εκατ. ευρώ. Ο μέσος που έθαψε την Κρασνοντάρ", γράφει το sport-express.ru για τον Ραντζέλοβιτς.

Για το ματς το gazeta.ru τιτλοφόρησε το δημοσίευμά του ως εξής: "Champions League, αντίο; Η Κρασνοντάρ απέτυχε στην Ελλάδα".
Σε άλλο ρωσικό Μέσο και συγκεκριμένα στο rg.ru ο συντάκτης χρησιμοποιεί τη λέξη απελπισία: "Η Κρασνοντάρ ηττήθηκε απελπιστικά από τον Ολυμπιακό στο Champions League".
Την ίδια στιγμή, σε αρθρογραφία που φιλοξενείται στην έντυπη έκδοση της sport-express αναφέρεται: "Λούτρινοι ταύροι. Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Κρασνοντάρ".
Εκτός από τους Ρώσους για την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού αναφορές έκαναν στην Αγγλία, την Πορτογαλία, την Γαλλία. Στις δύο τελευταίες έγινε ειδικότερη αναφορά στους Πέδρο Μαρτίνς, Ντανιέλ Ποντένσε, ενώ οι Γάλλοι στάθηκαν στον δικό τους, Ματιέ Βαλμπουένα.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου