5


Translate

12 Αυγ 2019

Θα «βράζει» ο Ναός, ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια!

Δεν θα πέφτει καρφίτσα για μία ακόμη φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν εξαφανίσει τα περισσότερα από τα διαθέσιμα εισιτήρια, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο και πάλι την τεράστια στήριξή τους
στην αγαπημένη τους ομάδα.
Πλέον, απομένουν ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια τα οποία αναμένεται τις επόμενες ώρες να κάνουν… φτερά. Γι’ αυτό ο κόσμος του Θρύλου που επιθυμεί να κλείσει θέση στο Ναό θα πρέπει να βιαστεί…
Η διάθεση των λιγοστών πλέον εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω ίντερνετ, ενώ οι φίλοι των Πειραιωτών θα μπορούν να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» και από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» από το πρωί της Τρίτης (13/08) στις 10:00 μέχρι την εξάντλησή τους.
Ο κόσμος του Θρύλου θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας στο μεγάλο ματς με τους Τούρκους, όντας έτοιμος και εκείνος να δώσει ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με τη δυνατή του φωνή για την πολυπόθητη πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου