5


Translate

28 Σεπ 2019

Να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Λαμία θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 7:30 το απόγευμα τη Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική της Super League 1 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ώστε να φτιάξει και την ψυχολογία
του ενόψει του κρίσιμου ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League (1/10, 22:00).
Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος χρησιμοποίησε ίδια ενδεκάδα απέναντι σε Τότεναμ και Παναθηναϊκό, αναμένεται να προχωρήσει σήμερα σε αρκετές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο Σα θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Σεμέδο και Μπα να βρίσκονται μπροστά του στα στόπερ. Ελαμπντελαουί και Κούτρης θα είναι οι δύο μπακ, ενώ οι Γκιγιέρμε και Καμαρά θα τοποθετηθούν στα χαφ.

Ο Βαλμπουενά θα έχει ελεύθερο ρόλο, με τους Σουντανί και Ποντένσε να κινούνται στα «φτερά» και τον Ελ Αραμπί να βρίσκεται στην αιχμή του «δόρατος» του Ολυμπιακού.

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Λαμίας Σωτήρης Αντωνίου έχει ένα και μοναδικό πρόβλημα, τον Ισμαΐλ Σασί, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνήμη και θα απουσιάσει τους επόμενους δυόμιση μήνες.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Γκιλιέρμε, Μπενζιά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Λαμία: Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπαχανάκ, Μπουλούλης, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς.
πηγη filathlos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου