5


Translate

24 Σεπ 2019

«Χοντρό» επεισόδιο στον ΟΗΕ: Ο Ερντογάν την έκανε από το επίσημο γεύμα μόλις είδε τον Τραμπ μαζί με τον Σίσι! – «Καψόνι» στον «Σουλτάνο»

Σκούρα πλέον τα πράγματα για τον Ρ. Τ. Ερντογάν.Ο πρόεδρος της Τουρκίας έφυγε, μόλις είδε ότι στο επίσημο δείπνο του ΟΗΕ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντ.Τραμπ καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι.


Όπως αναφέρεται ο Ερντογάν είχε φτάσει μέχρι τον προθάλαμο του χώρου όπου γινόταν το γεύμα, αλλά… τρλάθηκε όταν είδε τον Τραμπ μαζί τον Αιγύπτιο πρόεδρο Σίσι στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως!
Εν τω μεταξύ είχαμε πριν λίγο και θερμή συνομιλία μεταξύ Σίσι-Αναστασιάδη, κάτι που δείχνει πως ο Ερντογάν βρίσκεται στριμωγμένος.
Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΙΣΙ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε χθες την ισχυρή του υποστήριξη στον Αιγύπτιο ομόλογό του Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με σπάνιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην χώρα του, με τον Αμερικανό πρόεδρο να υπογραμμίζει την σπουδαία μακροχρόνια σχέση που έχουν οι ΗΠΑ και η Αίγυπτος.

Μάλλον αυτό ενόχλησε τον Ερντογάν.
«Η Αίγυπτος έχει έναν σπουδαίο ηγέτη», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη συνάντησή τους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Ο Σίσι, ερωτηθείς, κατηγόρησε το «πολιτικό Ισλάμ» για τις διαδηλώσεις.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου