5


Translate

19 Σεπ 2019

Στην αντεπίθεση ο Σαμαράς: Κατονομάζει ευθέως τον Τσίπρα στην υπόθεση της Novartis! – Ξεκίνησε η σύγκρουση με τον Μητσοτάκη

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Novartis «τρέχουν» με καταιγιστικούς ρυθμούς και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. 
Τι κι αν η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να προτείνει Προανακριτική για τον κ. Παπαγγελόπουλο και όχι τον Αλέξη Τσίπρα;
Ο Αλέξης Τσίπρας μπαίνει στο «κάδρο», καθώς ο προκάτοχός του, επίσης πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τον κατονομάζει ανοιχτά στο υπόμνημα που κατέθεσε για την υπόθεση της Novartis!
Με αυτό τον τρόπο ο Σαμαράς στέλνει μήνυμα και στον Μητσοτάκη, που χθες με την απόφαση που πήρε, στην ουσία ξέπλυνε τα αμαρτήματα του Αλέξη. Την ίδια στιγμή, ΜΜΕ που υποστηρίζει τον Α. Σαμαρά, άρχισε να κεραυνοβολεί τα πεπραγμένα του Πρωθυπουργού.
Ο Σαμαράς, είναι ο μόνος από όσους έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής για την υπόθεση που αναφέρει ανοιχτά το όνομά του. Και όχι μία, ούτε δύο, αλλά… είκοσι έξι φορές (!) στο πολυσέλιδο υπόμνημά του!

Ο Αντώνης Σαμαράς, στην κατάθεσή του που περιλαμβάνεται στην δικογραφία που βρίσκεται στη Βουλή κατονομάζει επίσης και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ως τον περίφημο «Ρασπούτιν».
«Δείχνει» τους κ.κ. Τσίπρα – Παπαγγελόπουλο ως τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την υπόθεση Novartis. «Σε όλες τις μηνυόμενες πράξεις των ανωτέρω εισαγγελικών λειτουργών και των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων ιθύνων νους είναι ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε.
«Όλες οι ενέργειες των Εισαγγελέων ήταν προσχεδιασμένες και σε πλήρη γνώση και καθ’ υπόδειξη των τελευταίων: Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε και παρήγγειλε την κατασκευή της σκευωρίας, ο κ. Παπαγγελόπουλος, λόγω των ιδιοτήτων του, μερίμνησε ως «Ρασπούτιν» για την υλοποίησή της υποδεικνύοντας ενέργειες στην ευνοούμενή του Εισαγγελέα Διαφθοράς, βρέθηκαν οι πρόθυμοι μάρτυρες που κατέθεταν ό,τι κατά την εκάστοτε πολιτική συγκυρία εξυπηρετούσε τους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός.
Επιπρόσθετα, σε άλλο σημείο τονίζει: «Σε όλες τις μηνυόμενες πράξεις των ανωτέρω εισαγγελικών λειτουργών και των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων ιθύνων νους είναι ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας».
  μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου