5


Translate

15 Οκτ 2019

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για την Εθνική μας, 2-1 τη Βοσνία

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έχει ακόμα σφυγμό…  
Αν και η «γαλανόλευκη» κατάφερε να τεθεί αρκετά γρήγορα εκτός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου που οδηγεί στα τελικά Euro 2020, μετά τη «μετάγγιση» νέου... αίματος από τον Φαν’Σιπ η «γαλανόλευκη» δείχνει σημάδια ανάκαμψης.
Και μπορεί στο παιχνίδι με την Ιταλία η ομάδα μας να παρουσιάστηκε βελτιωμένη, χωρίς ωστόσο να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη Ρώμη, ωστόσο απέναντι στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη κατάφερε να πετύχει μία νίκη-βάλσαμο για τη ψυχολογία της, που είχε καταρρακωθεί από τα αποτελέσματά της στα προκριματικά.

Πιο συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης με 2-1 σκορ της ομάδας του Προσινέτσκι στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που είχε δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα!

Η Εθνική μας προηγήθηκε στο 30ο λεπτό, όταν ο Λημνιός βρήκε τον Μάνταλο κι αυτός με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Παυλίδη, ο οποίος πλάσαρε τον Σέχιτς, ανοίγοντας το σκορ.

Η απάντηση της ομάδας του Προσινέτσκι ωστόσο ήταν άμεση, καθώς ο Γκόγκακ στο 35' έφερε το σκορ στα ίσα, μετά από παράλληλη σέντρα του Κολάσινατς από τα αριστερά.

Η Εθνική μας συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να πολιορκεί την εστία του Σέχιτς, έχοντας αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Η «γαλανόλευκη» είχε δύο δοκάρια στο 60' σε προσπάθεια του Μασούρα και στο 73' σε σουτ του Σταφυλίδη, για να έρθει στο 88ο λεπτό το νικητήριο τέρμα.

Μετά από ατομική ενέργεια του Φετφατζίδη που έκανε τη σέντρα ο Κοβάτσεβιτς άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της Εθνικής μας.

Ελλάδα-Βοσνία 2-1

Γκολ: 30' Παυλίδης (Ελλάδα), 35' Γκόγκακ (Βοσνία), 88' αυτ. Κοβάτσεβιτς

Κίτρινες: Τσίμιροτ (Βοσνία)

Δοκάρια: 60' Μασούρας (Ελλάδα), 73' Σταφυλίδης (Ελλάδα)

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σιπ): Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός (84' Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60' Μασούρας), Παυλίδης (70' Κουλούρης)

Βοσνία (Ρόμπερτ Προσινέτσκι): Σέχιτς, Μπιτσάκσιτς, Κρβζιτς, Κολάσινατς, Πιάνιτς, Χόντζιτς, Τσίμιροτ (46' Γιάγιαλο), Γκόγιακ, Κοβάσεβιτς, Χαΐροβιτς, Σάριτς



















πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου