5


Translate

19 Οκτ 2019

Νίκη με... σφραγίδα Σουντανί για τον Ολυμπιακό, 2-1 τον... αδικημένο ΟΦΗ

O Oλυμπιακός, έστω κι αν δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ, με δύο γκολ του Σουντανί, επικράτησε εν τέλει με 2-1 των Κρητικών στο Καραϊσκάκη, για την 7η αγωνιστική της Super League.
Οι Πειραιώτες μόλις στο 3' είχαν δοκάρι. Ο Λοβέρα έκανε ένα ωραίο σουτ, ο Σωτηρίου βρήκε την μπάλα με τα δάκτυλα και την έστειλε στο αριστερό του δοκάρι.

Στο 11ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σουντανί, ο οποίος με μία άπιαστη σκαστή κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ των Κρητικών και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μαρτίνς.
Στο 33ο λεπτό ο Σεμέδο ανέτρεψε τον Φιγκεϊρέδο μέσα στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής Παπαδόπουλος άκουσε τους συναδέλφους του, που βρίσκονται στο VAR, να του λένε ότι δεν υπάρχει παράβαση!
Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος, όπως φάνηκε από το ριπλέι, δεν βρήκε καθόλου μπάλα, συνεχίστηκε το παιχνίδι.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση, καθώς ο Ναμπί έκανε ένα δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σα.
Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι σε σουτ του στο 54ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Σουντανί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά.
Στο 66ο λεπτό ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον Γκερέρο, ωστόσο μετά από χρήση VAR ακυρώθηκε για οφσάιντ του Σουντανί στο ξεκίνημα της φάσης.
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1
Γκολ: 11', 57' Σουντανί (Ολυμπιακός), 45+1' Ναμπί (OΦΗ)
Κίτρινες: Λοβέρα (Oλυμπιακός), Τσιλιανίδης (ΟΦΗ), Ναμπί (ΟΦΗ), Σα (Ολυμπιακός)
Κόκκινες:
Δοκάρια: 3' Λοβέρα (Ολυμπιακός), 54' Ναμπί (ΟΦΗ)
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης (63' Γκασπάρ), Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα (56' Μασούρας), Σουντανί (82' Καμαρά), Γκερέρο
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Νέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (87' Βαζ), Φιγκερέιδο (71' Μάνος), Μεγιάδο και Κοροβέσης.










πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου