5


Translate

13 Οκτ 2019

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ο Ερντογάν απελευθέρωσε 785 Τζιχαντιστές

Ο Ισλαμιστής Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν εδώ και χρόνια σιγοντάρει το ISIS.
Είναι κοινό μυστικό ότι η Άγκυρα απελευθερώνει Ευρωπαίους τζιχαντιστές, που μέχρι πρότινος κρατούνταν σε κουρδικές φυλακές στην Βόρεια Συρία. Αυτή η πρακτική συζητήθηκε
από όλους τις τελευταίες ημέρες, ως πιθανότητα. Πριν από λίγη ώρα όμως, έπαψε να είναι απλά μια πιθανότητα αφού έγινε πραγματικότητα.
Πιο αναλυτικά: Η κουρδική διοίκηση (στα βόρεια της Συρίας ) δήλωσε ότι 785 ξένοι που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος κατάφεραν να δραπετεύσουν από ένα στρατόπεδο στο οποίο και κρατούνταν, μετά τους βομβαρδισμούς που δέχθηκε το στρατόπεδο από τους τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Κάνοντας ουσιαστική αναφορά στους αντάρτες της Συρίας που υποστηρίζονται από τον τουρκικό στρατό, η κουρδική διοίκηση ανέφερε σε ανακοίνωσή της, ότι “μισθοφόροι” επιτέθηκαν κατά της φρουράς του στρατοπέδου όπου κρατούνταν “στοιχεία του Ισλαμικού Κράτους” και άνοιξαν τις πύλες.
Αυτοί οι τζιχαντιστές θα περάσουν στην Τουρκία. Από την Τουρκία θα προωθηθούν ως μετανάστες στην Ελλάδα και έπειτα θα βρεθούν στην Κεντρική Ευρώπη. Ο Ερντογάν έχει σχέδιο και μάλιστα πολύ καλό (για τα συμφέροντά του). Από την μια έχει μια Πέμπτη φάλαγγα στην Ελλάδα και από την άλλη εκβιάζει την Ευρώπη (με τις μεταναστευτικές ροές) ώστε να παίρνει χρηματοδότηση.
πηγη el.gr
μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου