5


Translate

11 Οκτ 2019

«Διψούν για αίμα αστυνομικού» οι μπαχαλάκηδες – Αύριο νέα συγκέντρωση «ενάντια στον αστυνομικό στρατό» – Πότε η τρομοκρατία ξαναχτύπησε την στολή

Το γράψαμε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών δύο φορές πως οι μπαχαλάκηδες διψούν για αίμα αστυνομικού!

Το χθεσινο περιστατικο αποτελεί απλά μια τραγική επιβεβαίωση όσων φωνάζουμε εδώ και καιρό, αλλά Μαξίμου και Κατεχάκη του “καταλληλότερου” Χρυσοχοϊδη, αγρόν ηγόραζαν…

Η παραδοχη απο τον ΓΓ των Ειδικων Φρουρων   ήλθε απλά για το τυπικό…
Κατά τα φαινόμενα η νέα γενιά τρομοκρατών έχει θέσει ως στόχο το-τρόπον τινά-ξεκλήρισμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο στόχαστρο της η στολή. Οι επιθέσεις κατά εργαζομένων αστυνομικών, ανθρώπων της βιοπάλης και γνήσιων εκφραστών της γενιάς των 700 ευρώ, εμποδίζει κάθε κοινό νου να συλλάβει το σκεπτικό των «εγκεφάλων» αυτής της νέας γενιάς τρομοκρατών. Αντί να στρέφει τα πυρά της κατά πολιτικών, επιχειρηματιών, δικαστικών, δημοσιογράφων που θεωρούνται υπεύθυνοι για τη διαφθορά, την οικονομική κρίση και την υποβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη προτιμά τον απλό αστυνομικό. Τον εκπρόσωπο δηλαδή της αστικής τάξης. Αυτόν που είναι πιο κοντά από κάθε άλλον στις ανάγκες του πολίτη. Γιατί κι αυτός ζει με τις ίδιες ανάγκες.
Και προφανέστατα έπεται συνέχεια. Αύριο το μεσημέρι οι μπαχαλάκηδες δίνουν νέο ραντεβού με “συγκέντρωση ενάντια στον αστυνομικό στρατό κατοχής” όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους.

Αύριο Σάββατο 12 Οκτώβρη το ραντεβού είναι στην πλ. Εξαρχείων στις 12 μ.μ.. Και η αγωνία κορυφώνεται γιατί την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η γνωστή λαϊκή της Καλλιδρομίου με πλήθος κόσμου. Πριν από μερικά χρόνια σε μια αντίστοιχη περίπτωση επεισοδίων με μπαχαλάκηδες ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Περικλή Μανιάτη, εργαζόμενο στην λαϊκή αγορά που προσπάθησε να σώσει από την φωτιά 55 χρονη η οποία πουλούσε λουλούδια σε διπλανό πάγκο και την πλήρωσε ο ίδιος;
Πλέον οι δράσεις των μπαχαλάκηδων έχουν ξεφύγει από την λογική της επαναστατικής γυμναστικής και οδηγούμαστε σε μιας μορφής αντάρτικου πόλεων.
Και το χειρότερο είναι πως όλα τα δείγματα γραφής δείχνουν πως οδηγούμαστε σε ένα μεγαλύτερο χτύπημα! Και πέρυσι τέτοια εποχή η “επαναστατική γυμναστική” από μπαχαλάκηδες προς την Αστυνομία με κλιμακωτές επιθέσεις, στο Πολυτεχνείο, σε αστυνομικά τμήματα, δις στην έδρα των ΜΑΤ κλπ. αποτέλεσε απλά τα προεόρτια. Σαν πρελούδιο για το τρομοκρατικό κρεσέντο που αναμενόταν να ακολουθήσει. Και ήλθε με το χτύπημα στον ΣΚΑΙ.
Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν με την στολή τα έχει βάλει η Σέχτα Επαναστατών, η οποία μάλιστα ήταν και πίσω από τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα. Επίσης το 2009 είχαμε δολοφονική απόπειρα κατά του 21χρονου τότε αστυνομικού των ΜΑΤ Διαμαντή Μαντζούνη, ο οποίος τραυματίστηκε από τις σφαίρες του «Επαναστατικού Αγώνα».
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου