5


Translate

19 Οκτ 2019

Για τη νίκη κόντρα στον επικίνδυνο ΟΦΗ πριν την... διαβολοβδομάδα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον αξιόμαχο κι επικίνδυνο ΟΦΗ για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 7:30 το απόγευμα τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική της Super League 1
και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και να περιμένει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τη Μπάγερν Μονάχου για το Champions League (22/10, 22:00) και την επόμενη Κυριακή (27/10, 19:30) την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε στη χθεσινή προπόνηση τον Βαλμπουενά να τραυματίζεται, έχοντας υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα τρία προαναφερθέντα ματς. Εκτός από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, για το αποψινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Ελαμπντελαουί, Μπα, Τσιμίκας και Μπενζιά.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ είναι η εξής: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο, , Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ελ Αραμπί.

Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, ανέβηκε στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη. Η ομάδα του Γιώγου Σίμου εντυπωσιάζει με την παρουσία της και βρίσκεται ήδη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τους Κρητικούς να παίζουν και ωραίο ποδόσφαιρο. Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του πλην των Δεληγιαννίδη και Φερέιρα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Αβραάμ, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μεγιάδο, Σακόρ, Στάικος, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Βαζ, Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο, Μάνος.
πηγη  filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου