5


Translate

15 Νοε 2019

Άφησε υποσχέσεις η Εθνική μας στην εκτός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Αρμενίας

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου από το Γερεβάν, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 σκορ της Αρμενίας, για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020,  χάρη σε τέρμα του Λημνιού (29').

Στο προτελευταίο παιχνίδι της στα προκριματικά η «γαλανόλευκη» ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα, δίνοντας έτσι συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα.
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας, καθώς είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στη Βοσνία.
Στο 8ο λεπτό η «γαλανόλευκη» είχε διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Λημνιός έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Αϊραπετιάν έδιωξε ασταθώς και ο Μάνταλος που πήρε το... ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Η Εθνική μας συνέχισε να ψάχνει το γκολ και εν τέλει το βρήκε στο 29ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία των Γιαννούλη και Μπακασέτα, ο δεύτερος έδωσε πάσα στον Λημνιό, ο οποίος με συρτό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα μας.

Στις αρχές του β' ημιχρόνου ο Λημνιός έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ωστόσο νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Αϊραπετιάν.
Στο 62ο λεπτό ο  Μπαρσεγκιάν έπιασε δυνατό σουτ, ο Βλαχοδήμος έδιωξε και από κοντά ο -εκτεθειμένος- Σαρκίσοφ νίκησε τον Έλληνα τερματοφύλακα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο, εξαιρετικός και σήμερα, Λημνιός απείλησε εκ νέου την εστία των Αρμένιων, εντούτοις ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά, αποκρούοντας την μπάλα.
Στο 79ο λεπτό ο Μασούρας έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει, όταν ο Παυλίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και εκείνος προ κενής εστίας αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
Αρμενία-Ελλάδα 0-1
Γκολ: 29' Λημνιός (Ελλάδα)
Κίτρινες: Γιαννούλης (Ελλάδα), Μπαρσεγκιάν (Αρμενία), Σταφυλίδης (Ελλάδα), Χοβσεπιάν (Αρμενία), Εντιγκαριάν (Αρμενία)
Κόκκινες:
Δοκάρια: 8' Μάνταλος (Ελλάδα)
Αρμενία (Αρμέν Γκιουλμπουνταγκιάντς): Αϊραπετιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καλισίρ, Βοσκανιάν, Ισκανιάν, Χοβνανισιάν, Χοβσεπιάν (78' Εντιγκαριάν), Γκριγοριάν, Μπαρσεγκιάν, Βαρντανιάν (59' Σαρκίσοφ), Καραπετιάν.
Ελλάδα (Τζον Φαν 'τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος (66' Μασούρας), Λημνιός, Μπακασέτας (82' Δώνης), Παυλίδης (74' Κουλούρης)
πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου