5


Translate

3 Ιαν 2020

«Μάρτυρας του Ισλάμ ο Χριστός»: Νέα αδιανόητη τοποθέτηση – Η παγκόσμια θρησκεία πλησιάζει (ΦΩΤΟ)

Το μεγάλο κόλπο και ο ρόλος των μουσουλμάνων...
Πολλοί εδώ στην Ελλάδα, Τον καθυβρίζουν και Τον χλευάζουν.
Ωστόσο, κάποιοι άλλοι Τον θέλουν δικό τους ή στα μέτρα τους.
Παλαιστίνιοι ηγέτες υποστηρίζουν πως ο Ιησούς ήταν Άραβας,
προσθέτοντας ότι υπήρξε ο πρώτος μάρτυρας του Ισλάμ (σαχίντ)
Ο Ιησούς δεν ήταν μόνο Παλαιστίνιος, αλλά και μάρτυρας του Ισλάμ, υποστήριξε την εβδομάδα που μας πέρασε ανώτατος αξιωματούχος της Φατάχ, όπως αναφέρει η «Jerusalem Post», την οποία επικαλούνται ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Ειδικότερα, ο Tawfiq Tirawi, που ανήκει στα ηγετικά στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής της Φατάχ, έγραψε, προσφάτως, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στις 24 Δεκεμβρίου: «Έφτασαν τα ευλογημένα Χριστούγεννα. Αυτή την ημέρα γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός, ο Μεσσίας, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος Παλαιστίνιος μάρτυρας του Ισλάμ».
Αξιοσημείωτο είναι πως, όπως μεταδίδει, το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων (PMW), η αναφορά του Tawfiq Tirawi στον Χριστό δεν αποτελεί αποδοχή του χριστιανισμού ως κυρίαρχης και αληθινής θρησκείας. Αντίθετα, συνάδει με το πνεύμα των… «ιερών γραφών» του Ισλάμ, που υποστηρίζουν πως ο Χριστός ήταν μουσουλμάνος.


Jerusalem Post

Ο μουφτής Muhammad Hussein, κορυφαία θρησκευτική μορφή στην Παλαιστίνη, τόνισε: «Μιλάμε για μια ατελείωτη γραμμή διαδοχής προφητών: από τον Αδάμ μέχρι τον Μωάμεθ. Πρόκειται για έναν ατέρμονο κύκλο που αφορά τον μονοθεϊσμό και την αποστολή του Ισλάμ. Όλοι οι προφήτες πρέσβευαν την ίδια θρησκεία [Ισλάμ]. Ο Ιησούς γεννήθηκε σε αυτήν τη χώρα. Έζησε στην Παλαιστίνη. Είναι γνωστό πως γεννήθηκε στη Βηθλεέμ. Ηταν Παλαιστίνιος. Σεβόμαστε τον Ιησού, πιστεύουμε σε αυτόν, όπως πιστεύουμε στον Μωάμεθ».
Βέβαια, αν ζούσε ο Χριστός, ο οποίος είχε ταχθεί δημοσίως ενάντια στον Μωσαϊκό Νόμο του Γιαχβέ ή Αλλάχ, όπως τον ονομάζουν οι μουσουλμάνοι, τότε δεν αποκλείεται να τον αποκεφάλιζαν στο όνομα του Ισλάμ.
Δυστυχώς, κανείς δεν ακούει με προσοχή, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα γεμάτα μαθηματική λογική και αγάπη Λόγια του Χριστού. Όλοι θέλουν να Τον κόψουν και να Τον ράψουν στα μέτρα τους.
Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα, η μουσουλμανική άποψη περί Χριστού, δεν αποκλείεται να υιοθετηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να έχει και Αυτός μία θέση στην νέα παγκόσμια θρησκεία (παγκοσμιοποίηση) που πλησιάζει και σκοπό έχει να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες, χάριν της… ειρήνης.
πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου