5


Translate

12 Μαρ 2020

Μαρτίνς: «Δεν αποπροσανατολιζόμαστε, νίκη και για τους οπαδούς μας»

Ο Ολυμπιακός ως ομάδα είχε να βιώσει το πρόβλημα υγείας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πριν από αυτό έπρεπε να αποδεχθεί λόγω κορονοϊού το γεγονός ότι δεν θα είχε τους οπαδούς του στις εξέδρες.
Σε αυτό προσθέστε και το ότι μέσα σε περίπου μισή ημέρα κινητοποιήθηκε όλη η ομάδα
και το ιατρικό επιτελείο πέρασε από τα απαιτούμενα τεστ όλον τον σύλλογο (παίκτες, τεχνικό επιτελείο και όλα τα άλλα στελέχη της ομάδας και της ΠΑΕ). Σκεφτείτε πως τα δείγματα ελήφθησαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης και βγήκαν τα τελικά και επίσημα αποτελέσματα στις 3.30 τα ξημερώματα. Τότε  επισημοποιήθηκε ότι όλοι ήταν αρνητικοί στον κορονοϊό. Γενικότερα ήταν ένα 48ωρο που δεν ήταν τόσο απλό και εύκολο για την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε παράλληλα μεριμνήσει ώστε να είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την UEFA για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Μέσα από όλες αυτές τις κινήσεις ο Πέδρο Μαρτίνς έπρεπε να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό της στόχο. Να πάει να παίξει  ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών λόγω κορονοϊού αλλά και κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Πορτογάλος λοιπόν και χθες αλλά και σήμερα έκανε ότι μπορεί από μέρους του, ώστε να κρατήσει την ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον αγωνιστικό της στόχο με τη Γουλβς. «Δεν αποπροσανατολιζόμαστε από οτιδήποτε άλλο. Καταλαβαίνω απόλυτα όσα όσα βιώσαμε και ότι δεν είναι εύκολο να παίξουμε σε άδειο γήπεδο. Εμείς όμως οφείλουμε να επικεντρωθούμε πλήρως στο πολύ σοβαρό και σημαντικό παιχνίδι με τη Γουλβς. Να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και τη νίκη και για τους οπαδούς μας», υπογράμμιζε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός των άλλων έστειλε το μήνυμά του και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Οι τελευταίες 48 ώρες ήταν περιπετειώδεις, αλλά πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ στον πρόεδρο μας γρήγορη ανάρρωση, ολόκληρος ο Ολυμπιακός είναι μαζί σου! Το σύνολο της ομάδας έχει εξεταστεί και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω, ότι όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, είμαστε καθαροί. 


Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή, δεν είχα την ευκαιρία να ευχηθώ στην ομάδα χαρούμενα 95α γενέθλια. Είναι τιμή μου να είμαι κομμάτι αυτού του ιστορικού συλλόγου και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Μπορεί να συναντάμε δυσκολίες στην πορεία, αλλά ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα ψηλά».
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου